Menetrend ide: Rákoscsaba-Újtelep P+R itt: Budapest Autóbusz, Metró vagy Villamos-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Rákoscsaba-Újtelep P+R (Budapest) tömegközlekedéssel

Kattints egy útvonalra a frissített menetrendekhez

Kattints az útvonalra a frissített menetrendekhez, élő érkezési időkhoz és lépésről lépésre útirányokhoz.

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Rákoscsaba-Újtelep P+R?


A legközelebbi állomások ide: Rákoscsaba-Újtelep P+Rezek:
Robogó Utca is 105 méter away, 2 min walk.
Rákoscsaba-Újtelep Vasútállomás is 196 méter away, 3 min walk.
Tura Utca is 424 méter away, 6 min walk.
Harsona Utca is 455 méter away, 6 min walk.
Ii. Utca is 458 méter away, 6 min walk.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge
Add hozzá ezt a jelvényt a honlapodhoz Kattints a HTML link másolásához

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Rákoscsaba-Újtelep P+R in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Rákoscsaba-Újtelep P+R lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Rákoscsaba-Újtelep P+R valós időben.

Rákoscsaba-Újtelep P+R helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Robogó Utca; Rákoscsaba-Újtelep Vasútállomás; Tura Utca; Harsona Utca; Ii. Utca.

Rákoscsaba-Újtelep P+R -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 169E, Autóbusz - 176E, Autóbusz - 98.

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Rákoscsaba-Újtelep P+R felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Rákoscsaba-Újtelep P+R-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 360 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Rákoscsaba-Újtelep P+R, Budapest
Rákoscsaba-Újtelep P+R, Budapest A Rákoscsaba-Újtelepi Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom Budapest XVII. kerületében áll, az Árpád-házi Szent Erzsébet parkban (régi nevén: Nagyszénás tér). A templom körüli terület az 1900-as évek elején alakult Rákoscsabának Rákoskeresztúr felé terjeszkedő részéből, amit akkor Rákoscsaba-Újtelepnek neveztek. Ma már ez is Rákoscsabához tartozik, és a Rákos-patak északi oldalán fekvő kerületrész neve lett Rákoscsaba-Újtelep, de a templom megőrizte az eredeti nevét.
Menetrendek Rákoscsaba-Újtelep P+R tömegközlekedéssel
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.