Menetrend ide: Rózsika-Forrás itt: Budapest Autóbusz vagy Villamos-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Rózsika-Forrás?


A legközelebbi állomások ide: Rózsika-Forrásezek:
Anna Kápolna is 857 méter away, 12 min walk.
Kökörcsin Utca is 1051 méter away, 14 min walk.

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 90 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge
Add hozzá ezt a jelvényt a honlapodhoz Kattints a HTML link másolásához

Rózsika-Forrás-hez keresel útirányokat itt:Budapest, Magyarország ? Az utazásod épp most vált könnyebbé!

Tötlsd le a Moovit alkalmazást hogy megtekinthesd a leggyorsabb útirányokat és a legutóbbiAutóbusz vagy Villamos menetrendeket ide: Rózsika-Forrás. Keresd meg a legfrisebb időket minden útvonalhoz ami elérhető valós-idejű lépésről lépésre útirányokkal innen: Rózsika-Forrás

A Moovit alkalmazás továbbá megmutatja a legközelebbi megállókat és állomásokat az úticélodhoz. Válassz egyet a legközelebbi megállók listájából ehhez: Rózsika-Forrás Anna Kápolna; Kökörcsin Utca.

Válassz ki egy Autóbusz vagy Villamos opciót amivel eljuthatsz ide: Rózsika-Forrás. Itt egy lista néhány vonallal, amik érintik az úticélod közelét. Autóbusz: Autóbusz - 164, Autóbusz - 218, Autóbusz - 264, Autóbusz - 64.

Rózsika-Forrás tól tervezed a visszafelé utat, de nem tudod az utca nevét? Kiválaszthatod az online térképünkön az úticélodat és a Moovit felajánlja a legjobb elérhető útvonalat ami elvisz oda ahová szeretnéd.

A Moovit segít megtalálni a leggyorsabb útvonalat a legkényelmesebb indulási idővel. Nem kell külön busz alkalmazást használnod a busz menetrendekhez vagy egy vonat alkalmazást a vonat menetrendekhez. A Moovit biztosítja az összes tömegközlekedési információt amire szükséged van. Épp ezért a Google Play Áruház és az Apple App Store kijelölt minket az egyik legjobb elérhető tömegközlekedési alkalmazásának.

Rózsika-Forrás, Budapest
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.