Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Radar itt: Budapest Autóbusz-al?

Lásd: Radar, Budapest, a térképen

Útvonalakt ide Radar (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Radar

Kérdések és Válaszok

Lásd: Radar, Budapest, a térképen

A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Radar Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Radar in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Radar lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Radar valós időben.

Radar -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 168E, 198, 98

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Radar felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Radar-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Radar, Budapest
Könnyebb a Radar elérése az alkalmazással!