Menetrend ide: Radar itt: Budapest Autóbusz vagy Metró-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Radar környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Radar környékén: Autóbusz - 168E, Autóbusz - 46, Autóbusz - 98.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Radar Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Radar in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Radar lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Radar valós időben.

Radar -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 168E, Autóbusz - 46, Autóbusz - 98

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Radar felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Radar-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Radar, Budapest
Könnyebb a Radar elérése az alkalmazással!