Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Route 66 Club itt: Miskolci Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Route 66 Club?

  A legközelebbi állomások ide: Route 66 Clubezek:

  • Olajkutató is 793 méter away, 11 min walk.
  • Egyetemváros is 829 méter away, 11 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Route 66 Club környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Route 66 Club környékén: 20, 29.

  További részletek...
A(z) Miskolc legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Route 66 Club Miskolci városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Route 66 Club in Miskolci, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Route 66 Club lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Route 66 Club valós időben.

Route 66 Club helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Olajkutató; Egyetemváros.

Route 66 Club -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 20, 29

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Route 66 Club felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Route 66 Club-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Miskolci város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Route 66 Club, Miskolci
Könnyebb a Route 66 Club elérése az alkalmazással!