Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Skanzen Pékség itt: Szentendre autóbusz vagy vasút-al?

Lásd: Skanzen Pékség, Szentendre, a térképen

Útvonalakt ide Skanzen Pékség (Szentendre) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Skanzen Pékség

 • AutóbuszAutóbusz: 
 • VasútVasút: 

Hogyan érhető el Skanzen Pékség a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Hogyan érhető el Skanzen Pékség a vasút járattal?

Kattintson a vasút útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Vasút állomás Skanzen Pékség közelében Szentendre városában

 • Szentendre,21 perces séta,
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Skanzen Pékség?

  A legközelebbi állomások ide: Skanzen Pékségezek:

  • Szentendre is 1615 méter away, 21 min walk.
 • Mely autóbuszjáratok állnak meg Skanzen Pékség környékén?

  Ezen autóbuszjáratok állnak meg Skanzen Pékség környékén: 943

 • Mely vasútjáratok állnak meg Skanzen Pékség környékén?

  Ezen vasútjáratok állnak meg Skanzen Pékség környékén: H5

 • Melyik a legközelebbi vasút állomás a Skanzen Pékség helyhez itt: Szentendre?

  A legközelebbi vasút állomás a Skanzen Pékség helyre itt: Szentendre: Szentendre. 21 min sétányira van.

Lásd: Skanzen Pékség, Szentendre, a térképen

A(z) Szentendre legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Skanzen Pékség Szentendre városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Skanzen Pékség in Szentendre, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Skanzen Pékség lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Skanzen Pékség valós időben.

Skanzen Pékség helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Szentendre.

Autóbusz:Vasút:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Skanzen Pékség felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Skanzen Pékség-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Szentendre város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Skanzen Pékség cím: Malom utca utca itt: Szentendre

Skanzen Pékség, Szentendre

Járd körbe Szentendre-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Szentendre-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Szentendre.

Miközben egy úticél felé utazol Szentendre-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Szentendre területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Szentendre területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Szentendre tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Szentendre összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz vagy vasút útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Szentendre -ban 2 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz vagy vasút, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Skanzen Pékség legközelebbi állomások vannak Szentendre városban

Vasút vonalak a Skanzen Pékség legközelebbi állomásokkal Szentendre városában

Könnyebb eljutni ide: Skanzen Pékség