Ugrás a fő témára

Székesfehérvár tömegközlekedési útvonaltervező

A(z) Székesfehérvár legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
qrcode-img

Autóbusz ügynökségek

Járd körbe Székesfehérvár-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Székesfehérvár-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Székesfehérvár.

Miközben egy úticél felé utazol Székesfehérvár-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Székesfehérvár területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Székesfehérvár területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Székesfehérvár tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Székesfehérvár összes tömegközlekedési térképét az összes Autóbusz útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Székesfehérvár -ban 1 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttAutóbusz, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: Volánbusz Zrt.

Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.