Menetrend ide: Szabadság Sugárút itt: Budapest Autóbusz-al

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Menetrendek ide: Szabadság Sugárút a legnépszerűbb helyekről itt: Budapest Autóbusz-al

Kattints egy útvonalra a frissített menetrendekhez

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Szabadság Sugárút?

  • A legközelebbi állomások ide: Szabadság Sugárútezek:
    • Öntöző Utca is 73 méter away, 1 min walk
    • Pestvidék Utca is 240 méter away, 4 min walk
    • Csabagyöngye Utca is 428 méter away, 6 min walk

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Szabadság Sugárút környékén?

Keress útvonalakat a jelenlegi helyszínedről
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2600 várost támogatunk, több mint 85 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Hogyan jutsz el Szabadság Sugárút utcához itt: Budapest, Magyarország?

A Moovit-tal egyszerű. Írd be az utca címét és a Moovit útvonal keresője megtalálja a leggyorsabb utat ami elvezet oda. Nem tudod, hogy az utcán pontosan hol kell leszállnod? Töltsd le a Moovit alkalmazást hogy élő útirányokat kaphass (többek között hogy hol száll le Szabadság Sugárút utcán), nézd meg a menetrendeket és a becsült érkezési időket a kedvenc Autóbusz vonalakhoz.

Szabadság Sugárút utcához eső legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi megállók listáját amik legközelebb vannak az úticélodhoz: Öntöző Utca; Pestvidék Utca; Csabagyöngye Utca.

Szabadság Sugárút-hoz eljuszhatsz Autóbusz közlekedési módokkal. Ezek a vonalak és útvonalak amik megállnak a közelben. Autóbusz: 161, 162, 169E, 202E.

Töltsd le a Moovit alkalmazást a jelenlegi menetrend és útvonal elérhetőségéhez Budapest városban. Nincs szükség egy külön busz vagy vonat alkalmazás telepítésére hogy megnézd a menetrendjüket. A Moovit az egyetlen minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked eljutni oda ahová szeretnél.

Könnyűvé tesszük a Szabadság Sugárút utcához való eljutásod, pont ezért bízik meg több mint 250 millió felhasználó, akik többek között Budapest városban laknak a Moovitban, ami a legjobb tömegközlekedési alkalmazás.

Szabadság Sugárút, Budapest
Szabadság Sugárút, Budapest A Rákoscsaba-Újtelepi Árpád-házi Szent Erzsébet-plébániatemplom Budapest XVII. kerületében áll, az Árpád-házi Szent Erzsébet parkban (régi nevén: Nagyszénás tér). A templom körüli terület az 1900-as évek elején alakult Rákoscsabának Rákoskeresztúr felé terjeszkedő részéből, amit akkor Rákoscsaba-Újtelepnek neveztek. Ma már ez is Rákoscsabához tartozik, és a Rákos-patak északi oldalán fekvő kerületrész neve lett Rákoscsaba-Újtelep, de a templom megőrizte az eredeti nevét.
Menetrendek Szabadság Sugárút tömegközlekedéssel

Legközelebbi állomások Szabadság Sugárút célhoz Budapest városban

Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.