Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Teleki Sámuel Általános Iskola itt: Érd autóbusz, metró vagy villamos-al?

Lásd: Teleki Sámuel Általános Iskola, Érd, a térképen

Útvonalakt ide Teleki Sámuel Általános Iskola (Érd) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Teleki Sámuel Általános Iskola

  • AutóbuszAutóbusz: 140172

Hogyan érhető el Teleki Sámuel Általános Iskola a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok
  • Mely autóbuszjáratok állnak meg Teleki Sámuel Általános Iskola környékén?

    Ezen autóbuszjáratok állnak meg Teleki Sámuel Általános Iskola környékén: 140, 172.

Lásd: Teleki Sámuel Általános Iskola, Érd, a térképen

Tömegközlekedés ide: Teleki Sámuel Általános Iskola Érd városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Teleki Sámuel Általános Iskola in Érd, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Teleki Sámuel Általános Iskola lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Teleki Sámuel Általános Iskola valós időben.

Autóbusz:140172

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Teleki Sámuel Általános Iskola felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Teleki Sámuel Általános Iskola-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Érd város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Helyszín: Érd, Budapest

Teleki Sámuel Általános Iskola, Érd

Járd körbe Érd-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Érd-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Érd.

Miközben egy úticél felé utazol Érd-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Érd területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Érd területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Érd tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Érd összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz, metró vagy villamos útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Érd -ban 3 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz, metró vagy villamos, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Könnyebb eljutni ide: Teleki Sámuel Általános Iskola