Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Telepi Út 47-49. itt: Budapest Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide Telepi Út 47-49. (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Telepi Út 47-49.

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 200E

Hogyan érhető el Telepi Út 47-49. a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Telepi Út 47-49. környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Telepi Út 47-49. környékén: Autóbusz - 200E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Telepi Út 47-49. Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Telepi Út 47-49. in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Telepi Út 47-49. lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Telepi Út 47-49. valós időben.

Telepi Út 47-49. -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró, Villamos vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 200E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Telepi Út 47-49. felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Telepi Út 47-49.-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Telepi Út 47-49.
Könnyebb a Telepi Út 47-49. elérése az alkalmazással!