Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Uptown Nyelviskola itt: Érd autóbusz-al?

Lásd: Uptown Nyelviskola, Érd, a térképen

Útvonalakt ide Uptown Nyelviskola (Érd) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Uptown Nyelviskola

 • AutóbuszAutóbusz: 

Hogyan érhető el Uptown Nyelviskola a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Autóbusz állomás Uptown Nyelviskola közelében Érd városában

 • Őszibarack Utca,45 perces séta,

Autóbusz vonalak ide: Uptown Nyelviskola Érd városában

 • 140,Törökbálint, Sportközpont,
 • 140B,Budaörsi Lakótelep,
 • 172,Törökbálint Vasútállomás ► Nyár Utca,
 • 972,Törökbálint, Nyár Utca,
 • 972B,Törökbálint, Márta Utca,
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Uptown Nyelviskola?

  A legközelebbi állomások ide: Uptown Nyelviskolaezek:

  • Őszibarack Utca is 3420 méter away, 45 min walk.
 • Mely autóbuszjáratok állnak meg Uptown Nyelviskola környékén?

  Ezen autóbuszjáratok állnak meg Uptown Nyelviskola környékén: 140, 172.

Lásd: Uptown Nyelviskola, Érd, a térképen

A(z) Érd legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Uptown Nyelviskola Érd városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Uptown Nyelviskola in Érd, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Uptown Nyelviskola lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Uptown Nyelviskola valós időben.

Uptown Nyelviskola helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Őszibarack Utca.

Autóbusz:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Uptown Nyelviskola felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Uptown Nyelviskola-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Érd város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Uptown Nyelviskola cím: Érd, Bem József tér 1, 2030 Hungary utca itt: Érd

Uptown Nyelviskola, Érd

Járd körbe Érd-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Érd-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Érd.

Miközben egy úticél felé utazol Érd-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Érd területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Érd területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Érd tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Érd összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Érd -ban 1 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Uptown Nyelviskola legközelebbi állomások vannak Érd városban

Autóbusz vonalak a Uptown Nyelviskola legközelebbi állomásokkal Érd városában

Könnyebb eljutni ide: Uptown Nyelviskola