Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Vörös-Kővár itt: Budapest autóbusz vagy villamos-al?

Lásd: Vörös-Kővár, Budapest, a térképen

Útvonalakt ide Vörös-Kővár (Budapest) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Vörös-Kővár

  • AutóbuszAutóbusz: 

Hogyan érhető el Vörös-Kővár a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Villamos állomás Vörös-Kővár közelében Budapest városában

  • Hűvösvölgy,37 perces séta,
Kérdések és Válaszok
  • Melyek a legközelebbi állomások ide: Vörös-Kővár?

    A legközelebbi állomások ide: Vörös-Kővárezek:

    • Hűvösvölgy is 2836 méter away, 37 min walk.
  • Mely autóbuszjáratok állnak meg Vörös-Kővár környékén?

    Ezen autóbuszjáratok állnak meg Vörös-Kővár környékén: 164, 257, 29, 64, 64A.

Lásd: Vörös-Kővár, Budapest, a térképen

Tömegközlekedés ide: Vörös-Kővár Budapest városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Vörös-Kővár in Budapest, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Vörös-Kővár lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Vörös-Kővár valós időben.

Vörös-Kővár helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Hűvösvölgy.

Autóbusz:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Vörös-Kővár felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Vörös-Kővár-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Budapest város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Vörös-Kővár cím: Budapest, Unnamed Road, 1028 Hungary utca itt: Budapest

Vörös-Kővár, Budapest
Vörös-Kővár, BudapestA Vörös-kővár a Budai-hegység egyik kisebb magaslata Budapest II. kerületének északkeleti részén, a Hármashatár-hegy tömbjében; annak egyik alacsony előhegye nyugati-délnyugati irányból. Mint hegy, nem különösebben jelentős, ugyanakkor népszerű starthely sárkányrepülősök, illetve az utóbbi évtizedekben siklóernyősök körében; értékes élővilággal rendelkezik, ami miatt egy tanösvény is létesült a területén; ráadásul a szinte fátlan csúcsa remek körpanorámát kínál a teljes Pesthidegkúti-medencére és az azt övező hegyekre.
Menetrendek Vörös-Kővár tömegközlekedéssel

Járd körbe Budapest-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Budapest-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Budapest.

Miközben egy úticél felé utazol Budapest-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Budapest területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Budapest területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Budapest tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Budapest összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz vagy villamos útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Budapest -ban 2 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz vagy villamos, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Vörös-Kővár legközelebbi állomások vannak Budapest városban

Könnyebb eljutni ide: Vörös-Kővár