Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Xx. Kisvadföldi Vadászles itt: Gödöllo autóbusz, vasút vagy villamos-al?

Lásd: Xx. Kisvadföldi Vadászles, Gödöllo, a térképen

Útvonalakt ide Xx. Kisvadföldi Vadászles (Gödöllo) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Xx. Kisvadföldi Vadászles

 • AutóbuszAutóbusz: 
 • VasútVasút: 

Hogyan érhető el Xx. Kisvadföldi Vadászles a autóbusz járattal?

Kattintson a autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Hogyan érhető el Xx. Kisvadföldi Vadászles a vasút járattal?

Kattintson a vasút útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Vasút állomás Xx. Kisvadföldi Vadászles közelében Gödöllo városában

 • Szentjakab,20 perces séta,
Kérdések és Válaszok
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Xx. Kisvadföldi Vadászles?

  A legközelebbi állomások ide: Xx. Kisvadföldi Vadászlesezek:

  • Szentjakab is 1502 méter away, 20 min walk.
 • Mely autóbuszjáratok állnak meg Xx. Kisvadföldi Vadászles környékén?

  Ezen autóbuszjáratok állnak meg Xx. Kisvadföldi Vadászles környékén: 992

 • Mely vasútjáratok állnak meg Xx. Kisvadföldi Vadászles környékén?

  Ezen vasútjáratok állnak meg Xx. Kisvadföldi Vadászles környékén: H8

 • Melyik a legközelebbi vasút állomás a Xx. Kisvadföldi Vadászles helyhez itt: Gödöllo?

  A legközelebbi vasút állomás a Xx. Kisvadföldi Vadászles helyre itt: Gödöllo: Szentjakab. 20 min sétányira van.

Lásd: Xx. Kisvadföldi Vadászles, Gödöllo, a térképen

A(z) Gödöllo legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

Tömegközlekedés ide: Xx. Kisvadföldi Vadászles Gödöllo városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Xx. Kisvadföldi Vadászles in Gödöllo, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Xx. Kisvadföldi Vadászles lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Xx. Kisvadföldi Vadászles valós időben.

Xx. Kisvadföldi Vadászles helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Szentjakab.

Autóbusz:Vasút:

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Xx. Kisvadföldi Vadászles felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Xx. Kisvadföldi Vadászles-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 1.5 millió felhasználó többek között Gödöllo város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Xx. Kisvadföldi Vadászles cím: Mogyoród, Cserkész utca, 2146 Hungary utca itt: Gödöllo

Xx. Kisvadföldi Vadászles, Gödöllo

Járd körbe Gödöllo-t tömegközlekedéssel

Még nem volt ilyen egyszerű Gödöllo-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Gödöllo.

Miközben egy úticél felé utazol Gödöllo-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekel, hogyan használhatja a tömegközlekedést Gödöllo területén, vagy hogyan fizessen tömegközlekedésért Gödöllo területén? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás segítségével könnyedén és minimális költséggel navigálhat tömegközlekedéssel. Tartalmazza a tömegközlekedési díjakat, a jegyárakat és a költségeket. Gödöllo tömegközlekedési vonal térképét keresi? A Moovit tömegközlekedési alkalmazás megjeleníti Gödöllo összes tömegközlekedési térképét az összes autóbusz, vasút vagy villamos útvonallal és megállóval egy interaktív térképen.

Gödöllo -ban 3 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttautóbusz, vasút vagy villamos, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: BKK, BKK, BKK, BKK és MÁV-HÉV

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a Xx. Kisvadföldi Vadászles legközelebbi állomások vannak Gödöllo városban

Vasút vonalak a Xx. Kisvadföldi Vadászles legközelebbi állomásokkal Gödöllo városában

Könnyebb eljutni ide: Xx. Kisvadföldi Vadászles