Ugrás a fő témára

Menetrend ide: casablanca itt: Miskolci Autóbusz vagy Villamos-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: casablanca?

  A legközelebbi állomások ide: casablancaezek:

  • Miskolctapolca Parkoló is 145 méter away, 3 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg casablanca környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg casablanca környékén: 2.

  További részletek...
A(z) Miskolc legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: casablanca Miskolci városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: casablanca in Miskolci, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: casablanca lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: casablanca valós időben.

casablanca helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Miskolctapolca Parkoló.

casablanca -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 2

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor casablanca felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

casablanca-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Miskolci város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

casablanca, Miskolci

Legközelebbi állomások casablanca célhoz Miskolci városban

Autóbusz állomások vannak legközelebb az úticélodhoz: casablanca itt: Miskolci

Könnyebb a casablanca elérése az alkalmazással!