Macam mana untuk pergi ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) dengan MRT & LRT dan bas?
Dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) dengan MRT & LRT dan bas
Untuk ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87), anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT: Mengambil bas GOKL-04-(BLUE) dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) stesen ke Sogo KL (Kl1940) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 4, dan Mengambil bas T580 dari LRT Bkt Jalil stesen ke Enterprise 3 TPM stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 6 min. Tambang perjalanan adalah RM5.10 Jadual MRT & LRT dan bas dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT dan bas yang dikemas kini ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke bas stesenMenara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18)290 m • 4 min
- 2Menunggu untuk basGOKL-04-(BLUE)Titiwangsa ↺ Bukit Bintang
- 3Menaiki bas ke stesenSogo KL (Kl1940)6 min
- 4Berjalan kaki ke MRT & LRT stesenBandaraya210 m • 3 min
- 5Menunggu untuk MRT & LRT4Putra Heights
- 6Menaiki MRT & LRT ke stesenBukit Jalil29 min
- 7Berjalan kaki ke bas stesenLRT Bkt Jalil70 m • 1 min
- 8Menunggu untuk basT580Stesen LRT Awan Besar
- 9Menaiki bas ke stesenEnterprise 3 TPM3 min
- 10Berjalan keAsia Pacific University of Technology & Innovation (APU)Technology Park Malaysia120 m • 2 min
Dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) dengan MRT & LRT, Monorel dan bas
Untuk ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87), anda perlu mengambil Satu laluan Monorel, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan bas: Mengambil Monorel 8 dari Raja Chulan stesen ke Hang Tuah stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 4, dan Mengambil bas T580 dari LRT Bkt Jalil stesen ke Enterprise 3 TPM stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 52 min. Tambang perjalanan adalah RM4.90 Jadual MRT & LRT dan bas dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT dan bas yang dikemas kini ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke Monorel stesenRaja Chulan620 m • 8 min
- 2Menunggu untuk Monorel8KL Sentral
- 3Menaiki Monorel ke stesenHang Tuah6 min
- 4Menunggu untuk MRT & LRT4Putra Heights
- 5Menaiki MRT & LRT ke stesenBukit Jalil22 min
- 6Berjalan kaki ke bas stesenLRT Bkt Jalil70 m • 1 min
- 7Menunggu untuk basT580Stesen LRT Awan Besar
- 8Menaiki bas ke stesenEnterprise 3 TPM3 min
- 9Berjalan keAsia Pacific University of Technology & Innovation (APU)Technology Park Malaysia120 m • 2 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Jadual Mrt & LRT Dan Bas dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Laluan-laluan yang berkaitan
- LRT Taipan (Sj546) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Hotel Concorde (Kl80) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Life Centre (Kl81) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Wisma Cosway (Kl83) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Monorail Raja Chulan (Kl22) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Grand Hyatt Hotel (Kl88) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- The Earth Bukit Jalil ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Impiana Sky Residensi ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Waltz Residence ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Oug Parklane, Blok E ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Pusat Genius Kurnia ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Pavilion Bukit Jalil ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- 1 Sentral ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Masjid Negara (Kl1065) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- KTM Kuala Lumpur (Kl1093) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- The Weld (Kl19) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- M Vertica Residences (Opp) (Kl1702) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- M Vertica Residences (Kl355) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Jabatan Kesihatan & Alam Sekitar DBKL (Kl362) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
Dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) dengan MRT & LRT, Monorel dan bas
Untuk ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87), anda perlu mengambil Satu laluan Monorel, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan bas: Mengambil Monorel 8 dari Raja Chulan stesen ke Hang Tuah stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 4, dan Mengambil bas T580 dari LRT Bkt Jalil stesen ke Enterprise 3 TPM stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 52 min. Tambang perjalanan adalah RM4.90 Jadual MRT & LRT dan bas dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT dan bas yang dikemas kini ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke Monorel stesenRaja Chulan620 m • 8 min
- 2Menunggu untuk Monorel8KL Sentral
- 3Menaiki Monorel ke stesenHang Tuah6 min
- 4Menunggu untuk MRT & LRT4Putra Heights
- 5Menaiki MRT & LRT ke stesenBukit Jalil22 min
- 6Berjalan kaki ke bas stesenLRT Bkt Jalil70 m • 1 min
- 7Menunggu untuk basT580Stesen LRT Awan Besar
- 8Menaiki bas ke stesenEnterprise 3 TPM3 min
- 9Berjalan keAsia Pacific University of Technology & Innovation (APU)Technology Park Malaysia120 m • 2 min
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87)
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 66 minit, dan Laluan bas GOKL-04-(BLUE), Laluan MRT & LRT 4, Laluan bas T580
Manakah laluan alternatif untuk ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87)?
Laluan alternatif mengambil lebih kurang 52 minit, dan Laluan Monorel 8, Laluan MRT & LRT 4, Laluan bas T580
Adakah laluan bas terus dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur?
Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 6 min.
Laluan bas manakah yang meliputi Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur
Laluan Bas GOKL-04-(BLUE) bermula dari stesen Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) yang berdekatan Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke stesen Titiwangsa ↺ Bukit Bintang. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT sehingga stesen Titiwangsa ↺ Bukit Bintang yang berdekatan Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur
Berapa lama untuk perjalanan dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur dengan bas dan MRT & LRT
Anggaran masa perjalanan dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) dan Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur dengan bas dan MRT & LRT adalah lebih kurang 1 jam 6 min.
Dimana saya patut naik bas berdekatan Wisma Rohas Perkasa (Kl87) untuk ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur?
Naik bas GOKL-04-(BLUE) dari berhenti Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) berdakatan Wisma Rohas Perkasa (Kl87) di Kuala Lumpur.
Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur?
Turun dari bas di berhenti Titiwangsa ↺ Bukit Bintang, dimana paling dekat dengan Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur.
Bilakah MRT & LRT pertama dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur?
Mrt & LRT pertama dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) di Kuala Lumpur adalah MRT Putrajaya Line. Ia bertolak dari stesen Conlay pada 08.23.
How much is the total bas dan MRT & LRT fare from Wisma Rohas Perkasa (Kl87) to Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)?
Tambang perjalanan dari Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) adalah RM5.10
Laluan Popular
- Kwasa Sentral ke Bukit Jalil Gym 3
- Sungai Besi ke Stadium Titiwangsa
- Pasar Seni ke Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)
- Kota Damansara ke Institut Jantung Negara (Ijn), Jalan Tun Razak
- Kampung Baru ke Bandar Baru Bangi
- Chan Sow Lin ke Universiti Putra Malaysia (Upm)
- USJ 7 ke Petaling Jaya
- Bandar Tasik Selatan ke Axiata Arena
- LRT Ampang Park (Kl2306) ke HOSPITAL SUNGAI BULUH
- Bukit Bintang ke Petaling Jaya
- Puchong ke Seremban
- Seremban ke Petaling Jaya
- Puchong Prima ke HOSPITAL SERDANG
- Setiawangsa ke Gate 2 UiTM Shah Alam
- Subang Jaya ke Puchong
- Tun Razak Exchange (Trx) ke Petaling Jaya
- Wangsa Maju ke Gombak
- Masjid Jamek ke Universiti Putra Malaysia (Upm)
- Salak Selatan ke Stadium Nasional Bukit Jalil
- UKM ke Universiti Teknologi Mara (UiTM) Puncak Alam