Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bagan Datuk dari Shah Alam dengan bas?

Dari Shah Alam ke Bagan Datuk dengan bas

Untuk ke Bagan Datuk di Kuala Lumpur dari Shah Alam, anda perlu mengambil 5 laluan bas: Mengambil bas P701 dari Isola Condo (Sj590) stesen ke Wisma Hafiz (Bd580) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas 740, seterunya Bas KS01, seterunya Bas SB01, dan Mengambil bas 17 dari Hentian Bas Dan Teksi Pekan Sabak stesen ke Taman Sri Bernam stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 8 jam 4 min. Jadual bas dari Shah Alam mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bagan Datuk pada aplikasi Moovit.

484min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - P701P701
Bas - 740740
Bas - KS01KS01
Bas - SB01SB01
Bas - 1717
Berjalan ke Bagan Datuk
Bertolak dari Isola Condo (Sj590)

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Isola Condo (Sj590)
    700 m • 9 min
  • 2
    Bas - P701P701
    Menunggu untuk bas
    P701
    Pelabuhan Klang
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Wisma Hafiz (Bd580)
    27 min
  • 4
    Bas - 740740
    Menunggu untuk bas
    740
    Kuala Selangor
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Dataran Kuala Selangor (Ks370)
    111 min
  • 6
    Bas - KS01KS01
    Menunggu untuk bas
    KS01
    Sekinchan
  • 7
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Perhentian Bas Dan Teksi Sekinchan
    44 min
  • 8
    Bas - SB01SB01
    Menunggu untuk bas
    SB01
    Sabak Bernam
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Hentian Bas Dan Teksi Pekan Sabak
    55 min
  • 10
    Bas - 1717
    Menunggu untuk bas
    17
    Teluk Intan
  • 11
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Taman Sri Bernam
    33 min
  • 12
    Berjalan ke Bagan Datuk
    Berjalan ke
    Bagan Datuk
    140 m • 2 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Shah Alam ke Bagan Datuk

Jarak antara Shah Alam, Kuala Lumpur dan Bagan Datuk, Kuala Lumpur adalah dianggarkan dalam 147.72 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 484 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Shah Alam ke Bagan Datuk dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Lumpur - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Shah Alam ke Bagan Datuk

Untuk menyemak jadual bas dari Shah Alam ke Bagan Datuk menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Shah Alam) dan destinasi (Bagan Datuk anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bagan Datuk dari Shah Alam

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 484 minit, dan Laluan bas P701, Laluan bas 740, Laluan bas KS01, Laluan bas SB01, Laluan bas 17

  • Adakah laluan bas terus dari Shah Alam ke Bagan Datuk di Kuala Lumpur?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 5 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 8 jam 4 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Shah Alam ke Bagan Datuk di Kuala Lumpur

    Laluan Bas P701 bermula dari stesen Isola Condo (Sj590) yang berdekatan Shah Alam ke stesen Wisma Hafiz (Bd580). Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Wisma Hafiz (Bd580) yang berdekatan Bagan Datuk di Kuala Lumpur

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Shah Alam ke Bagan Datuk di Kuala Lumpur dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Shah Alam dan Bagan Datuk di Kuala Lumpur dengan bas adalah lebih kurang 8 jam 4 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Shah Alam untuk ke Bagan Datuk di Kuala Lumpur?

    Naik bas P701 dari berhenti Isola Condo (Sj590) berdakatan Shah Alam di Kuala Lumpur.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Shah Alam ke Bagan Datuk di Kuala Lumpur?

    Turun dari bas di berhenti Wisma Hafiz (Bd580), dimana paling dekat dengan Bagan Datuk di Kuala Lumpur.