Macam mana untuk pergi ke Bandar Baru Bangi dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) dengan MRT & LRT dan bas?
Dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Baru Bangi dengan MRT & LRT dan bas
Untuk ke Bandar Baru Bangi di Majlis Perbandaran Kajang dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18), anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT: Mengambil bas GOKL-01-(GREEN) dari Life Centre (Kl81) stesen ke Bintang Walk (Kl85) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 9, dan Mengambil bas T462 dari MRT Kajang, Pintu A (Kj510) stesen ke Persimpangan Jln Dato Dagang stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 35 min. Tambang perjalanan adalah RM5.70 Jadual MRT & LRT dan bas dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT dan bas yang dikemas kini ke Bandar Baru Bangi pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke bas stesenLife Centre (Kl81)270 m • 4 min
- 2Menunggu untuk basGOKL-01-(GREEN)Suria KLCC ↺ Bukit Bintang
- 3Menaiki bas ke stesenBintang Walk (Kl85)3 min
- 4Berjalan kaki ke MRT & LRT stesenBukit Bintang100 m • 2 min
- 5Menunggu untuk MRT & LRT9Kajang
- 6Menaiki MRT & LRT ke stesenKajang42 min
- 7Berjalan kaki ke bas stesenMRT Kajang, Pintu A (Kj510)10 m • 1 min
- 8Menunggu untuk basT462MRT Kajang Pintu A - Seksyen 8 Bangi
- 9Menaiki bas ke stesenPersimpangan Jln Dato Dagang16 min
- 10Berjalan keBandar Baru BangiPersiaran Bangi390 m • 5 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Baru Bangi
Jadual Mrt & LRT Dan Bas dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Baru Bangi
Laluan-laluan yang berkaitan
- Kuala Lumpur ke Bandar Baru Bangi
- Monorail Raja Chulan (Kl22) ke Bandar Baru Bangi
- Brt Sunway Lagoon, Platform 2 ke Bandar Baru Bangi
- KTM Sungai Buloh (Selatan) (Sa898) ke Bandar Baru Bangi
- KTM Kuala Kubu Baru ke Bandar Baru Bangi
- Gm Klang Wholesale City (Bd89) ke Bandar Baru Bangi
- Sentul Timur ke Bandar Baru Bangi
- Sentul ke Bandar Baru Bangi
- Titiwangsa ke Bandar Baru Bangi
- PWTC ke Bandar Baru Bangi
- Sultan Ismail ke Bandar Baru Bangi
- Masjid Jamek ke Bandar Baru Bangi
- Chan Sow Lin ke Bandar Baru Bangi
- Pandan Indah ke Bandar Baru Bangi
- Cahaya ke Bandar Baru Bangi
- Ampang ke Bandar Baru Bangi
- Puchong Prima ke Bandar Baru Bangi
- Bandar Puteri ke Bandar Baru Bangi
- Salak Selatan ke Bandar Baru Bangi
- Cheras ke Bandar Baru Bangi
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Baru Bangi dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18)
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 95 minit, dan Laluan bas GOKL-01-(GREEN), Laluan MRT & LRT 9, Laluan bas T462
Adakah laluan bas terus dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) dan Bandar Baru Bangi ?
Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 35 min.
Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Baru Bangi?
Laluan Bas GOKL-01-(GREEN) bermula dari stesen Life Centre (Kl81) yang berdekatan Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) di Kuala Lumpur ke stesen Bintang Walk (Kl85). Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT sehingga stesen Bintang Walk (Kl85) berdekatan Bandar Baru Bangi di Majlis Perbandaran Kajang
Berapa lama untuk perjalanan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Baru Bangi dengan bas dan MRT & LRT?
Anggaran masa untuk perjalanan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) di Kuala Lumpur dan Bandar Baru Bangi di Majlis Perbandaran Kajang dengan bas dan MRT & LRT adalah lebih kurang 1 jam 35 min.
Dimana saya patut naik bas berdakatan Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) untuk ke Bandar Baru Bangi?
Naik bas GOKL-01-(GREEN) dari berhenti Life Centre (Kl81) berdakatan Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) di Kuala Lumpur.
Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Baru Bangi?
Turun dari bas di berhenti Bintang Walk (Kl85), dimana paling dekat dengan Bandar Baru Bangi di Majlis Perbandaran Kajang.
How much is the total bas dan MRT & LRT fare from Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) to Bandar Baru Bangi?
Tambang perjalanan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Baru Bangi adalah RM5.70
Laluan Popular
- Titiwangsa ke KLIA 2-Departure-Door 4
- Ara Damansara ke Gombak
- Klang ke Seremban
- Titiwangsa ke Stadium Nasional Bukit Jalil
- IOI Puchong Jaya ke Axiata Arena
- Puchong Prima ke HOSPITAL SERDANG
- KTM Seremban ke MSU College
- Bangsar ke Universiti Malaya (UM)
- Kajang ke Seremban
- Berjaya Times Square Hotel ke Genting Highlands
- Stadium Kajang ke Bandar Baru Bangi
- KLIA T2 ke MSU Shah Alam
- Ara Damansara ke Sunway University
- Putrajaya Sentral ke Hukm
- KL Sentral ke Stadium Nasional Bukit Jalil
- Klang ke Putrajaya
- Kelana Jaya ke KLIA 2-Departure-Door 4
- KLIA T2 ke Gombak
- Seremban ke UITM Kampus Seremban
- Ampang ke Petaling Jaya