Macam mana untuk pergi ke Bandar Sri Sendayan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) dengan Monorel, bas dan keretapi?
Dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Sri Sendayan dengan Monorel, bas dan keretapi
Untuk ke Bandar Sri Sendayan di Seremban dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18), anda perlu mengambil Satu laluan Monorel, Satu laluan keretapi dan 2 laluan bas: Mengambil Monorel 8 dari Raja Chulan stesen ke KL Sentral stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi ETS, seterunya Bas N70, dan Mengambil bas N56 dari Km Plaza stesen ke Pondok Polis Sendayan stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 4 jam 39 min. Jadual Monorel, bas dan keretapi dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual Monorel, bas dan keretapi yang dikemas kini ke Bandar Sri Sendayan pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke Monorel stesenRaja Chulan570 m • 8 min
- 2Menunggu untuk Monorel8KL Sentral
- 3Menaiki Monorel ke stesenKL Sentral13 min
- 4Berjalan kaki ke keretapi stesenKL Sentral10 m • 1 min
- 5Menunggu untuk keretapiETS9573 - Jb Sentral
- 6Menaiki keretapi ke stesenSeremban81 min
- 7Berjalan kaki ke bas stesenKTM Seremban20 m • 1 min
- 8Menunggu untuk basN70Terminal 1 Seremban
- 9Menaiki bas ke stesenKm Plaza1 min
- 10Menunggu untuk basN56Politeknik Nilai
- 11Menaiki bas ke stesenPondok Polis Sendayan35 min
- 12Berjalan keBandar Sri Sendayan1.93 km • 25 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Sri Sendayan
Jadual Monorel, Bas Dan Keretapi dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Sri Sendayan
Laluan-laluan yang berkaitan
- LRT Taipan (Sj546) ke Bandar Sri Sendayan
- Hotel Concorde (Kl80) ke Bandar Sri Sendayan
- Life Centre (Kl81) ke Bandar Sri Sendayan
- Wisma Cosway (Kl83) ke Bandar Sri Sendayan
- Bintang Walk (Kl85) ke Bandar Sri Sendayan
- Monorail Raja Chulan (Kl22) ke Bandar Sri Sendayan
- Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Bandar Sri Sendayan
- Grand Hyatt Hotel (Kl88) ke Bandar Sri Sendayan
- Impiana Sky Residensi ke Bandar Sri Sendayan
- Waltz Residence ke Bandar Sri Sendayan
- Oug Parklane, Blok E ke Bandar Sri Sendayan
- Pusat Genius Kurnia ke Bandar Sri Sendayan
- 1 Sentral ke Bandar Sri Sendayan
- Masjid Negara (Kl1065) ke Bandar Sri Sendayan
- KTM Kuala Lumpur (Kl1093) ke Bandar Sri Sendayan
- The Weld (Kl19) ke Bandar Sri Sendayan
- M Vertica Residences (Opp) (Kl1702) ke Bandar Sri Sendayan
- M Vertica Residences (Kl355) ke Bandar Sri Sendayan
- LRT Maluri (Kl361) ke Bandar Sri Sendayan
- Terminal Maluri (Kl869) ke Bandar Sri Sendayan
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Sri Sendayan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18)
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 279 minit, dan Laluan Monorel 8, Laluan keretapi ETS, Laluan bas N70, Laluan bas N56
Adakah laluan Monorel terus dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) dan Bandar Sri Sendayan ?
Tidak, anda hanya perlu mengambil Satu laluan Monorel, Satu laluan keretapi dan 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 4 jam 39 min.
Laluan Monorel manakah yang meliputi perjalanan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Sri Sendayan?
Laluan Monorel 8 bermula dari stesen Raja Chulan yang berdekatan Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) di Kuala Lumpur ke stesen KL Sentral. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan keretapi dan 2 laluan bas sehingga stesen KL Sentral berdekatan Bandar Sri Sendayan di Seremban
Berapa lama untuk perjalanan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Sri Sendayan dengan Monorel, keretapi dan bas?
Anggaran masa untuk perjalanan dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) di Kuala Lumpur dan Bandar Sri Sendayan di Seremban dengan Monorel, keretapi dan bas adalah lebih kurang 4 jam 39 min.
Dimana saya patut naik Monorel berdakatan Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) untuk ke Bandar Sri Sendayan?
Naik Monorel 8 dari stesen Raja Chulan berdakatan Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) di Kuala Lumpur.
Dimana saya patut turun dari Monorel apabila dalam perjalana dari Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke Bandar Sri Sendayan?
Turun dari Monorel di berhenti KL Sentral, dimana paling dekat dengan Bandar Sri Sendayan di Seremban.
Laluan Popular
- Nilai ke Kuala Lumpur
- Masjid Jamek ke KLIA 2-Departure-Door 4
- Ampang Park ke Hospital Kuala Lumpur
- KL Sentral ke Bandar Baru Selayang
- Klang ke UiTM Dengkil
- KLIA T1 ke Bandar Baru Bangi
- KLIA T2 ke Puchong
- Kajang ke Klia2 Terminal
- Ampang ke Universiti Malaya (UM)
- Bandar Tasik Selatan ke Stadium Nasional Bukit Jalil
- Serdang ke Universiti Putra Malaysia (UPM)
- Jelebu ke Seremban
- Ampang ke Setapak
- Kuala Pilah ke Seremban
- Puchong Prima ke Stadium Merdeka
- Bandar Tasik Selatan ke Universiti Putra Malaysia (Upm)
- Bukit Jalil ke Subang Jaya
- Taman Melati ke Puchong
- KL Sentral ke Puchong
- Nilai ke HOSPITAL PUTRAJAYA