Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bukit Chagar dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 dengan bas?

Dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar dengan bas

Menaiki bas terus dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar di Johor Baharu: Mengambil bas J31 dari Taman Pulai Mutiara stesen ke Jb Sentral Bus Ter (47711) stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 55 min. Jadual bas dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bukit Chagar pada aplikasi Moovit.

115min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - J31J31
Berjalan ke Bukit Chagar
Bertolak dari Taman Pulai Mutiara

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Taman Pulai Mutiara
    1.05 km • 14 min
  • 2
    Bas - J31J31
    Menunggu untuk bas
    J31
    JB Sentral
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Jb Sentral Bus Ter (47711)
    88 min
  • 4
    Berjalan ke Bukit Chagar
    Berjalan ke
    Bukit Chagar
    1.13 km • 15 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Johor Bahru.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar

Jarak antara Pangsapuri Pulai Mutiara 1, Johor Baharu dan Bukit Chagar, Johor Baharu adalah dianggarkan dalam 49.95 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 115 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Johor Baharu - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar

Untuk menyemak jadual bas dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Pangsapuri Pulai Mutiara 1) dan destinasi (Bukit Chagar anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bukit Chagar dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 115 minit, dan Laluan bas J31

  • Adakah laluan bas terus dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar di Johor Baharu?

    Ya, perjalanan dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar di Johor Baharu mempunyai laluan bas terus dan anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 55 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar di Johor Baharu

    Laluan Bas J31 bermula dari stesen Taman Pulai Mutiara berdekatan Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke stesen JB Sentral yang berdekatan dengan Bukit Chagar di Johor Baharu

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar di Johor Baharu dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 dan Bukit Chagar di Johor Baharu dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 55 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Pangsapuri Pulai Mutiara 1 untuk ke Bukit Chagar di Johor Baharu?

    Naik bas J31 dari berhenti Taman Pulai Mutiara berdakatan Pangsapuri Pulai Mutiara 1 di Johor Baharu.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar di Johor Baharu?

    Turun dari bas di berhenti JB Sentral, dimana paling dekat dengan Bukit Chagar di Johor Baharu.

  • Bilakah bas terakhir dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar di Johor Baharu?

    Bas terakhir dari Pangsapuri Pulai Mutiara 1 ke Bukit Chagar di Johor Baharu adalah laluan JB Sentral ⇌ Taman Pulai Mutiara. Ia bertolak dari berhenti Taman Pulai Mutiara pada 14.20.