Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Cheras dari Kampung Lukut, Lukut dengan bas dan keretapi?

Dari Kampung Lukut, Lukut ke Cheras dengan bas dan keretapi

Untuk ke Cheras di Kuala Lumpur dari Kampung Lukut, Lukut, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas N30B dari Kampung Lukut, Lukut stesen ke KTM Seremban stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi ETS, dan Mengambil bas T410 dari LRT Bandar Tasik Selatan (Kl152) stesen ke Taman Connaught (Barat) stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 2 jam 34 min. Jadual bas dan keretapi dari Kampung Lukut, Lukut mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Cheras pada aplikasi Moovit.

154min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - N30BN30B
Keretapi - ETS
Bas - T410T410
Berjalan ke Cheras
Bertolak dari Kampung Lukut, Lukut

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Kampung Lukut, Lukut
    50 m • 1 min
  • 2
    Bas - N30BN30B
    Menunggu untuk bas
    N30B
    Terminal 1 Seremban
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    KTM Seremban
    46 min
  • 4
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Seremban
    20 m • 1 min
  • 5
    Keretapi - ETS
    Menunggu untuk keretapi
    ETS
    9572 - KL Sentral
  • 6
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Bandar Tasik Selatan
    61 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    LRT Bandar Tasik Selatan (Kl152)
    20 m • 1 min
  • 8
    Bas - T410T410
    Menunggu untuk bas
    T410
    MRT Taman Connaught - Bandar Tasik Selatan
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Taman Connaught (Barat)
    8 min
  • 10
    Berjalan ke Cheras
    Berjalan ke
    Cheras
    1.04 km • 14 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Kampung Lukut, Lukut ke Cheras

Jarak antara Kampung Lukut, Lukut, Kuala Lumpur dan Cheras, Kuala Lumpur adalah dianggarkan dalam 87.37 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 154 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Kampung Lukut, Lukut ke Cheras dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Lumpur - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Kampung Lukut, Lukut ke Cheras

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Kampung Lukut, Lukut ke Cheras menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Kampung Lukut, Lukut) dan destinasi (Cheras anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Cheras dari Kampung Lukut, Lukut

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 154 minit, dan Laluan bas N30B, Laluan keretapi ETS, Laluan bas T410

  • Adakah laluan bas terus dari Kampung Lukut, Lukut dan Cheras ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 2 jam 34 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Kampung Lukut, Lukut ke Cheras?

    Laluan Bas N30B bermula dari stesen Kampung Lukut, Lukut yang berdekatan Kampung Lukut, Lukut di Port Dickson ke stesen KTM Seremban. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen KTM Seremban berdekatan Cheras di Kuala Lumpur

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Kampung Lukut, Lukut ke Cheras dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Kampung Lukut, Lukut di Port Dickson dan Cheras di Kuala Lumpur dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 2 jam 34 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Kampung Lukut, Lukut untuk ke Cheras?

    Naik bas N30B dari berhenti Kampung Lukut, Lukut berdakatan Kampung Lukut, Lukut di Port Dickson.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Kampung Lukut, Lukut ke Cheras?

    Turun dari bas di berhenti KTM Seremban, dimana paling dekat dengan Cheras di Kuala Lumpur.