Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Cheras dari Terminal Bas Port Dickson dengan bas dan keretapi?

Dari Terminal Bas Port Dickson ke Cheras dengan bas dan keretapi

Untuk ke Cheras di Kuala Lumpur dari Terminal Bas Port Dickson, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas N30B dari Terminal Bas Port Dickson stesen ke KTM Seremban stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi ETS, dan Mengambil bas T410 dari LRT Bandar Tasik Selatan (Kl152) stesen ke Taman Connaught (Barat) stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 3 jam 1 min. Jadual bas dan keretapi dari Terminal Bas Port Dickson mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Cheras pada aplikasi Moovit.

181min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - N30BN30B
Keretapi - ETS
Bas - T410T410
Berjalan ke Cheras
Bertolak dari Terminal Bas Port Dickson

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Terminal Bas Port Dickson
    10 m • 1 min
  • 2
    Bas - N30BN30B
    Menunggu untuk bas
    N30B
    Terminal 1 Seremban
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    KTM Seremban
    74 min
  • 4
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Seremban
    20 m • 1 min
  • 5
    Keretapi - ETS
    Menunggu untuk keretapi
    ETS
    9572 - KL Sentral
  • 6
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Bandar Tasik Selatan
    61 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    LRT Bandar Tasik Selatan (Kl152)
    20 m • 1 min
  • 8
    Bas - T410T410
    Menunggu untuk bas
    T410
    MRT Taman Connaught - Bandar Tasik Selatan
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Taman Connaught (Barat)
    8 min
  • 10
    Berjalan ke Cheras
    Berjalan ke
    Cheras
    1.04 km • 14 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Terminal Bas Port Dickson ke Cheras

Jarak antara Terminal Bas Port Dickson, Kuala Lumpur dan Cheras, Kuala Lumpur adalah dianggarkan dalam 99.72 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 181 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Terminal Bas Port Dickson ke Cheras dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Lumpur - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Terminal Bas Port Dickson ke Cheras

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Terminal Bas Port Dickson ke Cheras menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Terminal Bas Port Dickson) dan destinasi (Cheras anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Cheras dari Terminal Bas Port Dickson

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 181 minit, dan Laluan bas N30B, Laluan keretapi ETS, Laluan bas T410

  • Adakah laluan bas terus dari Terminal Bas Port Dickson dan Cheras ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 3 jam 1 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Terminal Bas Port Dickson ke Cheras?

    Laluan Bas N30B bermula dari stesen Terminal Bas Port Dickson yang berdekatan Terminal Bas Port Dickson di Port Dickson ke stesen KTM Seremban. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen KTM Seremban berdekatan Cheras di Kuala Lumpur

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Terminal Bas Port Dickson ke Cheras dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Terminal Bas Port Dickson di Port Dickson dan Cheras di Kuala Lumpur dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 3 jam 1 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Terminal Bas Port Dickson untuk ke Cheras?

    Naik bas N30B dari berhenti Terminal Bas Port Dickson berdakatan Terminal Bas Port Dickson di Port Dickson.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Terminal Bas Port Dickson ke Cheras?

    Turun dari bas di berhenti KTM Seremban, dimana paling dekat dengan Cheras di Kuala Lumpur.