Macam mana untuk pergi ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2 dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) dengan MRT & LRT dan bas?
Dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2 dengan MRT & LRT dan bas
Untuk ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2 di Petaling Jaya dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735), anda perlu mengambil 2 laluan MRT & LRT dan 2 laluan bas: Mengambil MRT & LRT 4 dari Pusat Bandar Puchong stesen ke Putra Heights stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 5, seterunya Bas 772, dan Mengambil bas T802 dari Pangsapuri Utarid Subang (Sa707) stesen ke Help University stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 56 min. Tambang perjalanan adalah RM7.90 Jadual MRT & LRT dan bas dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT dan bas yang dikemas kini ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2 pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Bermula dari stesen MRT & LRTLRT Pusat Bandar Puchong (Sj735)
- 2Menunggu untuk MRT & LRT4Putra Heights
- 3Menaiki MRT & LRT ke stesenPutra Heights16 min
- 4Menunggu untuk MRT & LRT5Gombak
- 5Menaiki MRT & LRT ke stesenAra Damansara28 min
- 6Berjalan kaki ke bas stesenLRT Ara Damansara (Opp)100 m • 2 min
- 7Menunggu untuk bas772Hab Bas U5
- 8Menaiki bas ke stesenPangsapuri Utarid Subang (Sa707)31 min
- 9Menunggu untuk basT802MRT Kwasa Sentral - Subang Bestari
- 10Menaiki bas ke stesenHelp University5 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
Jadual Mrt & LRT Dan Bas dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
Laluan-laluan yang berkaitan
- LRT Taipan (Sj546) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Hotel Concorde (Kl80) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Life Centre (Kl81) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Wisma Cosway (Kl83) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Bintang Walk (Kl85) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Monorail Raja Chulan (Kl22) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Grand Hyatt Hotel (Kl88) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- The Link 2 Residences ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- The Earth Bukit Jalil ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Impiana Sky Residensi ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Waltz Residence ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Oug Parklane, Blok E ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Pusat Genius Kurnia ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Pavilion Bukit Jalil ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Menara Hap Seng / KL Tower (Timur) (Kl18) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- 1 Sentral ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- Masjid Negara (Kl1065) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- KTM Kuala Lumpur (Kl1093) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
- The Weld (Kl19) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2 dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735)
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 116 minit, dan Laluan MRT & LRT 4, Laluan MRT & LRT 5, Laluan bas 772, Laluan bas T802
Adakah laluan MRT & LRT terus dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) dan HELP UNIVERSITY SUBANG 2 ?
Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan MRT & LRT dan 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 56 min.
Laluan MRT & LRT manakah yang meliputi perjalanan dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2?
Laluan Mrt & LRT 4 bermula dari stesen Putra Heights yang berdekatan LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) di Subang Jaya ke stesen Ara Damansara. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan MRT & LRT dan 2 laluan bas sehingga stesen Ara Damansara berdekatan HELP UNIVERSITY SUBANG 2 di Petaling Jaya
Berapa lama untuk perjalanan dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2 dengan MRT & LRT dan bas?
Anggaran masa untuk perjalanan dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) di Subang Jaya dan HELP UNIVERSITY SUBANG 2 di Petaling Jaya dengan MRT & LRT dan bas adalah lebih kurang 1 jam 56 min.
Dimana saya patut naik MRT & LRT berdakatan LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) untuk ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2?
Naik MRT & LRT 4 dari stesen Putra Heights berdakatan LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) di Subang Jaya.
Dimana saya patut turun dari MRT & LRT apabila dalam perjalana dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2?
Turun dari MRT & LRT di berhenti Ara Damansara, dimana paling dekat dengan HELP UNIVERSITY SUBANG 2 di Petaling Jaya.
How much is the total MRT & LRT dan bas fare from LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) to HELP UNIVERSITY SUBANG 2?
Tambang perjalanan dari LRT Pusat Bandar Puchong (Sj735) ke HELP UNIVERSITY SUBANG 2 adalah RM7.90
Laluan Popular
- Ampang ke Shah Alam
- Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)
- Subang Jaya ke International Islamic University Malaysia (IIUM)
- Sri Petaling ke Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU)
- Kajang ke UiTM Shah Alam
- Gombak ke Puchong
- Sungai Buloh ke Stadium Merdeka
- Setiawangsa ke HOSPITAL PUTRAJAYA
- IOI Puchong Jaya ke HOSPITAL SERDANG
- LRT Wangsa Maju (Kl2097) ke Stadium Titiwangsa
- KL Sentral ke Universiti Putra Malaysia (Upm)
- Rembau ke Kuala Pilah
- Port Dickson ke Kuala Lumpur
- Kajang ke Shah Alam
- Damansara Damai ke Hospital Kuala Lumpur
- Kajang ke IJN College
- Padang Jawa ke Universiti Teknologi Mara (UiTM) Puncak Alam
- Mutiara Damansara ke KLIA-Arrival-Door 2&3
- PWTC ke Universiti Putra Malaysia (Upm)
- Stadium Kajang ke Klia2 Terminal