Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Hospital Pantai dari Sun U-Monash dengan bas?

Dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai dengan bas

Untuk ke Hospital Pantai di Kuala Lumpur dari Sun U-Monash, Mengambil bas SBL dari Sun U-Monash stesen ke Setia Jaya stesen. Lepas itu Mengambil bas 750 dari Mentari Court 2 (Pj605) stesen ke Stadium Hoki Kuala Lumpur (Kl1110) stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 48 min. Tambang perjalanan adalah RM5.00 Jadual bas dari Sun U-Monash mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Hospital Pantai pada aplikasi Moovit.

48minRM5.00
Bas - SBLSBL
Bas - 750750
Berjalan ke Hospital Pantai
Bertolak dari Sun U-Monash

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Sun U-Monash
  • 2
    Bas - SBLSBL
    Menunggu untuk bas
    SBL
    Sunway-Setia Jaya
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Setia Jaya
    8 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Mentari Court 2 (Pj605)
    630 m • 8 min
  • 5
    Bas - 750750
    Menunggu untuk bas
    750
    Pasar Seni (Platform B1 - B2)
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Stadium Hoki Kuala Lumpur (Kl1110)
    18 min
  • 7
    Berjalan ke Hospital Pantai
    Berjalan ke
    Hospital Pantai
    Pantai Medical Centre, Jalan Bukit Pantai
    380 m • 5 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai

Jarak antara Sun U-Monash, Kuala Lumpur dan Hospital Pantai, Kuala Lumpur adalah dianggarkan dalam 12.89 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 48 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Lumpur - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai

Untuk menyemak jadual bas dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Sun U-Monash) dan destinasi (Hospital Pantai anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Hospital Pantai dari Sun U-Monash

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 48 minit, dan Laluan bas SBL, Laluan bas 750

  • Adakah laluan bas terus dari Sun U-Monash dan Hospital Pantai ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 48 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai?

    Laluan Bas SBL bermula dari stesen Setia Jaya yang berdekatan Sun U-Monash di Subang Jaya ke stesen Mentari Court 2 (Pj605). Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Mentari Court 2 (Pj605) berdekatan Hospital Pantai di Kuala Lumpur

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Sun U-Monash di Subang Jaya dan Hospital Pantai di Kuala Lumpur dengan bas adalah lebih kurang 48 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Sun U-Monash untuk ke Hospital Pantai?

    Naik bas SBL dari berhenti Setia Jaya berdakatan Sun U-Monash di Subang Jaya.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai?

    Turun dari bas di berhenti Mentari Court 2 (Pj605), dimana paling dekat dengan Hospital Pantai di Kuala Lumpur.

  • How much is the bas fare from Sun U-Monash to Hospital Pantai?

    Tambang perjalanan dari Sun U-Monash ke Hospital Pantai adalah RM5.00