Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL dari Klang dengan Monorel dan bas?

Dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL dengan Monorel dan bas

Untuk ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL di Kuala Lumpur dari Klang, Mengambil bas P701 dari Royal Kelang Club (Bd56) stesen ke Sekolah Menengah (Persendirian) Kuen Cheng (Kl1537) stesen. Lepas itu Mengambil Monorel 8 dari Tun Sambanthan stesen ke Chow Kit stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 39 min. Jadual Monorel dan bas dari Klang mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual Monorel dan bas yang dikemas kini ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL pada aplikasi Moovit.

99min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - P701P701
Monorel - 8
Berjalan ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL
Bertolak dari Royal Kelang Club (Bd56)

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Royal Kelang Club (Bd56)
    710 m • 9 min
  • 2
    Bas - P701P701
    Menunggu untuk bas
    P701
    Kota Raya, Kuala Lumpur
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Sekolah Menengah (Persendirian) Kuen Cheng (Kl1537)
    55 min
  • 4
    Berjalan kaki ke Monorel stesen
    Berjalan kaki ke Monorel stesen
    Tun Sambanthan
    150 m • 2 min
  • 5
    Monorel - 8
    Menunggu untuk Monorel
    8
    Titiwangsa
  • 6
    Menaiki Monorel ke stesen
    Menaiki Monorel ke stesen
    Chow Kit
    18 min
  • 7
    Berjalan ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL
    Berjalan ke
    Jabatan Perubatan Nuklear, HKL
    860 m • 11 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL

Jarak antara Klang, Kuala Lumpur dan Jabatan Perubatan Nuklear, HKL, Kuala Lumpur adalah dianggarkan dalam 41.44 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 99 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL dengan menggunakan Monorel dan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Lumpur - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Monorel Dan Bas dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL

Untuk menyemak jadual Monorel dan bas dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Klang) dan destinasi (Jabatan Perubatan Nuklear, HKL anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan Monorel dan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap Monorel dan bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual Monorel dan bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL dari Klang

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 99 minit, dan Laluan bas P701, Laluan Monorel 8

  • Adakah laluan bas terus dari Klang dan Jabatan Perubatan Nuklear, HKL ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan Monorel. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 39 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL?

    Laluan Bas P701 bermula dari stesen Royal Kelang Club (Bd56) yang berdekatan Klang di Majlis Perbandaran Klang ke stesen Sekolah Menengah (Persendirian) Kuen Cheng (Kl1537). Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan Monorel sehingga stesen Sekolah Menengah (Persendirian) Kuen Cheng (Kl1537) berdekatan Jabatan Perubatan Nuklear, HKL di Kuala Lumpur

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL dengan bas dan Monorel?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Klang di Majlis Perbandaran Klang dan Jabatan Perubatan Nuklear, HKL di Kuala Lumpur dengan bas dan Monorel adalah lebih kurang 1 jam 39 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Klang untuk ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL?

    Naik bas P701 dari berhenti Royal Kelang Club (Bd56) berdakatan Klang di Majlis Perbandaran Klang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL?

    Turun dari bas di stesen Sekolah Menengah (Persendirian) Kuen Cheng (Kl1537), dimana paling dekat dengan Jabatan Perubatan Nuklear, HKL di Kuala Lumpur.

  • Bilakah keretapi pertama dari Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL?

    Keretapi pertama dari Klang di Majlis Perbandaran Klang ke Jabatan Perubatan Nuklear, HKL di Kuala Lumpur adalah KTM Port Klang Line. Ia bertolak dari stesen Klang pada 14.37.