Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) dari Putrajaya Sentral dengan bas dan keretapi?

Dari Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) dengan bas dan keretapi

Untuk ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) di Kuala Langat dari Putrajaya Sentral, Mengambil keretapi 7 dari Putrajaya Sentral stesen ke KLIA T2 stesen. Lepas itu Mengambil bas BTG1 dari KLIA 2 stesen ke Hentian Banting stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 2 jam 1 min. Jadual bas dan keretapi dari Putrajaya Sentral mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) pada aplikasi Moovit.

121min
Keretapi - 7
Bas - BTG1BTG1
Berjalan ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)
Bertolak dari Putrajaya Sentral

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen keretapi
    Bermula dari stesen keretapi
    Putrajaya Sentral
  • 2
    Keretapi - 7
    Menunggu untuk keretapi
    7
    KLIA T1 and T2
  • 3
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    KLIA T2
    20 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    KLIA 2
    330 m • 5 min
  • 5
    Bas - BTG1BTG1
    Menunggu untuk bas
    BTG1
    Hentian Banting
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Hentian Banting
    41 min
  • 7
    Berjalan ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)
    Berjalan ke
    KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)
    Jalan Sultan Abdul Samad
    2.37 km • 31 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)

Jarak antara Putrajaya Sentral, Kuala Langat dan KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS), Kuala Langat adalah dianggarkan dalam 60.02 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 121 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Langat - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Putrajaya Sentral) dan destinasi (KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) dari Putrajaya Sentral

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 121 minit, dan Laluan keretapi 7, Laluan bas BTG1

  • Adakah laluan keretapi terus dari Putrajaya Sentral dan KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil Satu laluan keretapi dan Satu laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 2 jam 1 min.

  • Laluan keretapi manakah yang meliputi perjalanan dari Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)?

    Laluan Keretapi 7 bermula dari stesen KLIA T1 and T2 yang berdekatan Putrajaya Sentral di Sepang ke stesen KLIA T2. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen KLIA T2 berdekatan KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) di Kuala Langat

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) dengan keretapi dan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Putrajaya Sentral di Sepang dan KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) di Kuala Langat dengan keretapi dan bas adalah lebih kurang 2 jam 1 min.

  • Dimana saya patut naik keretapi berdakatan Putrajaya Sentral untuk ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)?

    Naik keretapi 7 dari stesen KLIA T1 and T2 berdakatan Putrajaya Sentral di Sepang.

  • Dimana saya patut turun dari keretapi apabila dalam perjalana dari Putrajaya Sentral ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)?

    Turun dari keretapi di berhenti KLIA T2, dimana paling dekat dengan KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS) di Kuala Langat.