Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Kalumpang dari Hentian Kajang dengan bas dan keretapi?

Dari Hentian Kajang ke Kalumpang dengan bas dan keretapi

Untuk ke Kalumpang di Hulu Selangor dari Hentian Kajang, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas 450 dari Hentian Kajang stesen ke Hab Pasar Seni stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi 2, dan Mengambil bas 154 dari Pinggiran Tasik Kiambang (Hs92) stesen ke Klinik Kesihatan Kalumpang (Hs248) stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 3 jam 53 min. Jadual bas dan keretapi dari Hentian Kajang mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Kalumpang pada aplikasi Moovit.

233min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 450450
Keretapi - 2
Bas - 154154
Berjalan ke Kalumpang
Bertolak dari Hentian Kajang

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Hentian Kajang
    40 m • 1 min
  • 2
    Bas - 450450
    Menunggu untuk bas
    450
    Hub Lebuh Pudu
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Hab Pasar Seni
    66 min
  • 4
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Kuala Lumpur
    120 m • 2 min
  • 5
    Keretapi - 2
    Menunggu untuk keretapi
    2
    2338 - Tanjung Malim
  • 6
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Serendah
    60 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Pinggiran Tasik Kiambang (Hs92)
    190 m • 3 min
  • 8
    Bas - 154154
    Menunggu untuk bas
    154
    Tanjong Malim
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Klinik Kesihatan Kalumpang (Hs248)
    72 min
  • 10
    Berjalan ke Kalumpang
    Berjalan ke
    Kalumpang
    100 m • 2 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Hentian Kajang ke Kalumpang

Jarak antara Hentian Kajang, Hulu Selangor dan Kalumpang, Hulu Selangor adalah dianggarkan dalam 111.85 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 233 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Hentian Kajang ke Kalumpang dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Hulu Selangor - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Hentian Kajang ke Kalumpang

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Hentian Kajang ke Kalumpang menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Hentian Kajang) dan destinasi (Kalumpang anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Kalumpang dari Hentian Kajang

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 233 minit, dan Laluan bas 450, Laluan keretapi 2, Laluan bas 154

  • Adakah laluan bas terus dari Hentian Kajang dan Kalumpang ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 3 jam 53 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Hentian Kajang ke Kalumpang?

    Laluan Bas 450 bermula dari stesen Hentian Kajang yang berdekatan Hentian Kajang di Majlis Perbandaran Kajang ke stesen Hab Pasar Seni. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen Hab Pasar Seni berdekatan Kalumpang di Hulu Selangor

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Hentian Kajang ke Kalumpang dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Hentian Kajang di Majlis Perbandaran Kajang dan Kalumpang di Hulu Selangor dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 3 jam 53 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Hentian Kajang untuk ke Kalumpang?

    Naik bas 450 dari berhenti Hentian Kajang berdakatan Hentian Kajang di Majlis Perbandaran Kajang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Hentian Kajang ke Kalumpang?

    Turun dari bas di berhenti Hab Pasar Seni, dimana paling dekat dengan Kalumpang di Hulu Selangor.