Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Kempas dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) dengan bas?

Dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) ke Kempas dengan bas

Untuk ke Kempas di Johor Baharu dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp), Mengambil bas P211 dari Utm stesen ke Larkin Terminal stesen. Lepas itu Mengambil bas P113 dari Larkin Terminal stesen ke Bef Jln Masjid Kempas stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 39 min.

99min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - P211P211
Bas - P113P113
Berjalan ke Kempas
Bertolak dari Utm

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Utm
    1.12 km • 15 min
  • 2
    Bas - P211P211
    Menunggu untuk bas
    P211
    Larkin Sentral
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Larkin Terminal
    19 min
  • 4
    Bas - P113P113
    Menunggu untuk bas
    P113
    PPR Desa Mutiara
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Bef Jln Masjid Kempas
    10 min
  • 6
    Berjalan ke Kempas
    Berjalan ke
    Kempas
    Jalan Banjaran 3
    2.74 km • 35 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Johor Bahru.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) ke Kempas

Jarak antara Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp), Johor Baharu dan Kempas, Johor Baharu adalah dianggarkan dalam 26.74 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 99 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) ke Kempas dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Johor Baharu - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Kempas dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp)

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 99 minit, dan Laluan bas P211, Laluan bas P113

  • Adakah laluan bas terus dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) dan Kempas ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 39 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) ke Kempas?

    Laluan Bas P211 bermula dari stesen Utm yang berdekatan Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) di Kulaijaya ke stesen Larkin Sentral. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Larkin Sentral berdekatan Kempas di Johor Baharu

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) ke Kempas dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) di Kulaijaya dan Kempas di Johor Baharu dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 39 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) untuk ke Kempas?

    Naik bas P211 dari berhenti Utm berdakatan Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) di Kulaijaya.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Fakulti Alam Bina, Lingkaran Ilmu (Centre Point Cp) ke Kempas?

    Turun dari bas di berhenti Larkin Sentral, dimana paling dekat dengan Kempas di Johor Baharu.