Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Kempas dari Pasaraya Golden Moon dengan bas?

Dari Pasaraya Golden Moon ke Kempas dengan bas

Untuk ke Kempas di Johor Baharu dari Pasaraya Golden Moon, anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas J32 dari Pasaraya Golden Moon stesen ke Bandar Baru Uda stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas J40, dan Mengambil bas P113 dari Larkin Terminal stesen ke Bef Jln Masjid Kempas stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 43 min. Jadual bas dari Pasaraya Golden Moon mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Kempas pada aplikasi Moovit.

103min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - J32J32
Bas - J40J40
Bas - P113P113
Berjalan ke Kempas
Bertolak dari Pasaraya Golden Moon

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Pasaraya Golden Moon
    10 m • 1 min
  • 2
    Bas - J32J32
    Menunggu untuk bas
    J32
    JB Sentral
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Bandar Baru Uda
    34 min
  • 4
    Bas - J40J40
    Menunggu untuk bas
    J40
    Larkin Sentral
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Larkin Terminal
    9 min
  • 6
    Bas - P113P113
    Menunggu untuk bas
    P113
    PPR Desa Mutiara
  • 7
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Bef Jln Masjid Kempas
    10 min
  • 8
    Berjalan ke Kempas
    Berjalan ke
    Kempas
    Jalan Banjaran 3
    2.74 km • 35 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Johor Bahru.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Pasaraya Golden Moon ke Kempas

Jarak antara Pasaraya Golden Moon, Johor Baharu dan Kempas, Johor Baharu adalah dianggarkan dalam 26.27 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 103 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Pasaraya Golden Moon ke Kempas dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Johor Baharu - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Pasaraya Golden Moon ke Kempas

Untuk menyemak jadual bas dari Pasaraya Golden Moon ke Kempas menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Pasaraya Golden Moon) dan destinasi (Kempas anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Kempas dari Pasaraya Golden Moon

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 103 minit, dan Laluan bas J32, Laluan bas J40, Laluan bas P113

  • Adakah laluan bas terus dari Pasaraya Golden Moon ke Kempas di Johor Baharu?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 43 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Pasaraya Golden Moon ke Kempas di Johor Baharu

    Laluan Bas J32 bermula dari stesen Pasaraya Golden Moon yang berdekatan Pasaraya Golden Moon ke stesen JB Sentral. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen JB Sentral yang berdekatan Kempas di Johor Baharu

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Pasaraya Golden Moon ke Kempas di Johor Baharu dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Pasaraya Golden Moon dan Kempas di Johor Baharu dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 43 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Pasaraya Golden Moon untuk ke Kempas di Johor Baharu?

    Naik bas J32 dari berhenti Pasaraya Golden Moon berdakatan Pasaraya Golden Moon di Johor Baharu.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Pasaraya Golden Moon ke Kempas di Johor Baharu?

    Turun dari bas di berhenti JB Sentral, dimana paling dekat dengan Kempas di Johor Baharu.