Macam mana untuk pergi ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail dari Larkin Terminal dengan bas?
Dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail dengan bas
Untuk ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu dari Larkin Terminal, anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas J13 dari Larkin Terminal stesen ke Sekolah Kebangsaan Ij Convent stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas J11, dan Mengambil bas P111 dari Tmn Daya stesen ke Hospital Sultan Ismail stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 16 min.
langkah demi langkah
- 1Bermula dari stesen basLarkin Terminal
- 2Menunggu untuk basJ13JB Sentral
- 3Menaiki bas ke stesenSekolah Kebangsaan Ij Convent14 min
- 4Berjalan kaki ke bas stesenSekolah Kebangsaan Ij Convent10 m • 1 min
- 5Menunggu untuk basJ11Taman Seri Austin
- 6Menaiki bas ke stesenSekolah Agama Taman Daya35 min
- 7Berjalan kaki ke bas stesenTmn Daya90 m • 2 min
- 8Menunggu untuk basP111AEON Tebrau City
- 9Menaiki bas ke stesenHospital Sultan Ismail10 min
- 10Berjalan keKlinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail340 m • 5 min
Laluan alternatif dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail dengan bas menggunakan P103 dan J10
Untuk ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu dari Larkin Terminal, Mengambil bas P103 dari Larkin Terminal stesen ke Jalan Suria 18 stesen. Lepas itu Mengambil bas J10 dari Restoran Aliff stesen ke Toppen Jalan Tebrau stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 55 min.
langkah demi langkah
- 1Bermula dari stesen basLarkin Terminal
- 2Menunggu untuk basP103PPR Stulang
- 3Menaiki bas ke stesenJalan Suria 189 min
- 4Berjalan kaki ke bas stesenRestoran Aliff300 m • 4 min
- 5Menunggu untuk basJ10Kota Tinggi
- 6Menaiki bas ke stesenToppen Jalan Tebrau15 min
- 7Berjalan keKlinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail1.44 km • 19 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail
Stesen-stesen pengangkutan awam berdekatan Larkin Terminal
Larkin Terminal terletak di Larkin Terminal, Johor Baharu dan hentian pengangkutan awam paling dekat adalah Pejabat Daerah Tanah Johor Bahru
Stesen Bas adalah berdekatan dengan Larkin Terminal
- Pejabat Daerah Tanah Johor Bahru
- Opp Dewan JKR Johor Bahru
- Ranhill Saj Sdn Bhd
Stesen-stesen pengangkutan awam berdekatan Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail, Johor Baharu
Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail terletak di Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail, Johor Baharu dan hentian pengangkutan awam paling dekat adalah Taman Austin Boulevard
Stesen Bas adalah berdekatan dengan Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail
- Taman Austin Boulevard
- Aeon Tebrau City
- Lotus's Tebrau
Laluan-laluan yang berkaitan
- Jb Sentral Bus Ter (47711) ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail
- Larkin Terminal ke Johor Baharu
- Larkin Terminal ke hospital sultanah aminah KRITIKAL ZON
- Larkin Terminal ke Farmasi Hospital Permai,Johor Bahru
- Larkin Terminal ke Squash Court UniKL MITEC
- Larkin Terminal ke Kpj Bandar Dato Onn
- Larkin Terminal ke Clinic Tan Maternity Specialist
- Larkin Terminal ke Unit Perhubungan,Hospital Sultan Ismail
- Larkin Terminal ke Bangunan Wakaf Johor
- Larkin Terminal ke Columbia Asia Tebrau
- Larkin Terminal ke MRI Room Diagnostic Imaging Department Of Puteri Specialist Hospital
- Larkin Terminal ke Kaunter Pendaftaran Setempat,Hospital Sultanah Aminah,Johor Bahru
- Larkin Terminal ke jabatan farmasi hsi
- Larkin Terminal ke Pusat Kesihatan Kangkar Pulai
- Larkin Terminal ke Ward 5d @ HSI
- Larkin Terminal ke Columbia Asia Hospital
- Larkin Terminal ke Columbia Asia Hospital Iskandar Puteri
- Larkin Terminal ke Kpj Bandar Dato Onn Specialist Hospital
- Larkin Terminal ke Johor Specialist Hospital
- Larkin Terminal ke Kpj Johor Specialist Hospital
Laluan alternatif dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail dengan bas menggunakan P103 dan J10
Untuk ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu dari Larkin Terminal, Mengambil bas P103 dari Larkin Terminal stesen ke Jalan Suria 18 stesen. Lepas itu Mengambil bas J10 dari Restoran Aliff stesen ke Toppen Jalan Tebrau stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 55 min.
langkah demi langkah
- 1Bermula dari stesen basLarkin Terminal
- 2Menunggu untuk basP103PPR Stulang
- 3Menaiki bas ke stesenJalan Suria 189 min
- 4Berjalan kaki ke bas stesenRestoran Aliff300 m • 4 min
- 5Menunggu untuk basJ10Kota Tinggi
- 6Menaiki bas ke stesenToppen Jalan Tebrau15 min
- 7Berjalan keKlinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail1.44 km • 19 min
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail dari Larkin Terminal
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 76 minit, dan Laluan bas J13, Laluan bas J11, Laluan bas P111
Manakah laluan alternatif untuk ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail dari Larkin Terminal?
Laluan alternatif mengambil lebih kurang 55 minit, dan Laluan bas P103, Laluan bas J10
Adakah laluan bas terus dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu?
Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 16 min.
Laluan bas manakah yang meliputi Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu
Laluan Bas J13 bermula dari stesen JB Sentral yang berdekatan Larkin Terminal ke stesen Sekolah Kebangsaan Ij Convent. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Sekolah Kebangsaan Ij Convent yang berdekatan Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu
Berapa lama untuk perjalanan dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu dengan bas
Anggaran masa perjalanan dari Larkin Terminal dan Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 16 min.
Dimana saya patut naik bas berdekatan Larkin Terminal untuk ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu?
Naik bas J13 dari berhenti JB Sentral berdakatan Larkin Terminal di Johor Baharu.
Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu?
Turun dari bas di berhenti Sekolah Kebangsaan Ij Convent, dimana paling dekat dengan Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu.
Bilakah bas terakhir dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu?
Bas terakhir dari Larkin Terminal ke Klinik Pakar Kanak-Kanak, Hospital Sultan Ismail di Johor Baharu adalah laluan B5 Johor Street Mall ⇌ Toppen Tebrau via Larkin Sentral. Ia bertolak dari berhenti Larkin Terminal pada 08.33.
Laluan Popular
- Terminal Taman Ungku Tun Aminah ke Kota tinggi
- Aft Jln Tasek 64 ke Iskandar Puteri
- SJK (T) Taman Tun Aminah ke Kota tinggi
- Larkin Terminal ke Columbia Asia Hospital
- Bef Gelang Patah Recycle Trading ke Kolej poly-tech MARA, Batu pahat
- Opp Pejabat Pos Skudai ke Multimedia University 'Johor Campus'
- SMK Taman Daya ke Kota tinggi
- Zoo Johor (0008094) ke Iskandar Puteri
- Kolej 9, Utm ke Edu City
- Opp SK Kampung Pasir / Giant Tampoi ke UTM Skudai Johor
- Aft Jalan Kempas Lama ke Kota tinggi
- Taman Pulai Indah ke Kota tinggi
- Opp SK Taman Perling ke Kota tinggi
- K13 - K16, Kolej Tun Razak, Utm ke Pintu Belakang UTM (KDOJ)
- Opp. Pusat Kesihatan Universiti, Utm ke Iskandar Puteri
- Larkin Terminal ke KPJ Pasir Gudang Specialist Hospital
- Opp Shell Tmn Puteri Skudai ke Kolej poly-tech MARA, Batu pahat
- Larkin Terminal ke MRI Room Diagnostic Imaging Department Of Puteri Specialist Hospital
- Opp Sek Agama Taman Johor Jaya ke Kampus Bandar UTHM
- Parking Lot (Sebelah Pintu Gerbang Utm), Lingkaran Ilmu ke UTM Skudai Johor