Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Kuala Selangor dari A'Marine / Nautica dengan bas dan keretapi?

Dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor dengan bas dan keretapi

Untuk ke Kuala Selangor di Gombak dari A'Marine / Nautica, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas SBL dari Sunmed stesen ke Setia Jaya stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi 2, dan Mengambil bas T155 dari MRT Sungai Buloh stesen ke Kampung Merbau Sempak (Sa615) stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 2 jam 2 min. Tambang perjalanan adalah RM7.90 Jadual bas dan keretapi dari A'Marine / Nautica mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Kuala Selangor pada aplikasi Moovit.

122minRM7.90
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - SBLSBL
Keretapi - 2
Bas - T155T155
Berjalan ke Kuala Selangor
Bertolak dari Sunmed

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Sunmed
    750 m • 10 min
  • 2
    Bas - SBLSBL
    Menunggu untuk bas
    SBL
    Sunway-Setia Jaya
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Setia Jaya
    6 min
  • 4
    Keretapi - 2
    Menunggu untuk keretapi
    2
    2318 - Tanjung Malim
  • 5
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Sungai Buloh
    65 min
  • 6
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    MRT Sungai Buloh
    80 m • 2 min
  • 7
    Bas - T155T155
    Menunggu untuk bas
    T155
    MRT Sungai Buloh - Pinewood Court
  • 8
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Kampung Merbau Sempak (Sa615)
    21 min
  • 9
    Berjalan ke Kuala Selangor
    Berjalan ke
    Kuala Selangor
    250 m • 4 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor

Jarak antara A'Marine / Nautica, Gombak dan Kuala Selangor, Gombak adalah dianggarkan dalam 45.32 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 122 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Gombak - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (A'Marine / Nautica) dan destinasi (Kuala Selangor anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Kuala Selangor dari A'Marine / Nautica

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 122 minit, dan Laluan bas SBL, Laluan keretapi 2, Laluan bas T155

  • Adakah laluan bas terus dari A'Marine / Nautica dan Kuala Selangor ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 2 jam 2 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor?

    Laluan Bas SBL bermula dari stesen Sunmed yang berdekatan A'Marine / Nautica di Subang Jaya ke stesen Setia Jaya. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen Setia Jaya berdekatan Kuala Selangor di Gombak

  • Berapa lama untuk perjalanan dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari A'Marine / Nautica di Subang Jaya dan Kuala Selangor di Gombak dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 2 jam 2 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan A'Marine / Nautica untuk ke Kuala Selangor?

    Naik bas SBL dari berhenti Sunmed berdakatan A'Marine / Nautica di Subang Jaya.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor?

    Turun dari bas di berhenti Setia Jaya, dimana paling dekat dengan Kuala Selangor di Gombak.

  • How much is the total bas dan keretapi fare from A'Marine / Nautica to Kuala Selangor?

    Tambang perjalanan dari A'Marine / Nautica ke Kuala Selangor adalah RM7.90