Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Kuala Selangor dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) dengan MRT & LRT, bas dan keretapi?

Dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) ke Kuala Selangor dengan MRT & LRT, bas dan keretapi

Untuk ke Kuala Selangor di Gombak dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932), anda perlu mengambil 2 laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas P701 dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa931) stesen ke LRT Asia Jaya (Pj438) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 5, seterunya Keretapi 2, dan Mengambil bas T155 dari MRT Sungai Buloh stesen ke Kampung Merbau Sempak (Sa615) stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 54 min. Jadual MRT & LRT, bas dan keretapi dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT, bas dan keretapi yang dikemas kini ke Kuala Selangor pada aplikasi Moovit.

114min
Bas - P701P701
MRT & LRT - 5
Keretapi - 2
Bas - T155T155
Berjalan ke Kuala Selangor
Bertolak dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa931)

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932)
  • 2
    Bas - P701P701
    Menunggu untuk bas
    P701
    Kota Raya, Kuala Lumpur
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    LRT Asia Jaya (Pj438)
    30 min
  • 4
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Asia Jaya
    150 m • 2 min
  • 5
    MRT & LRT - 5
    Menunggu untuk MRT & LRT
    5
    Gombak
  • 6
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    KL Sentral
    13 min
  • 7
    Keretapi - 2
    Menunggu untuk keretapi
    2
    2120 - Tanjung Malim
  • 8
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Sungai Buloh
    30 min
  • 9
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    MRT Sungai Buloh
    80 m • 2 min
  • 10
    Bas - T155T155
    Menunggu untuk bas
    T155
    MRT Sungai Buloh - Pinewood Court
  • 11
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Kampung Merbau Sempak (Sa615)
    21 min
  • 12
    Berjalan ke Kuala Selangor
    Berjalan ke
    Kuala Selangor
    250 m • 4 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) ke Kuala Selangor

Jarak antara Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932), Gombak dan Kuala Selangor, Gombak adalah dianggarkan dalam 54.87 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 114 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) ke Kuala Selangor dengan menggunakan MRT & LRT, bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Gombak - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Mrt & LRT, Bas Dan Keretapi dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) ke Kuala Selangor

Untuk menyemak jadual MRT & LRT, bas dan keretapi dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) ke Kuala Selangor menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932)) dan destinasi (Kuala Selangor anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan MRT & LRT, bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap MRT & LRT, bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual MRT & LRT, bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Kuala Selangor dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932)

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 114 minit, dan Laluan bas P701, Laluan MRT & LRT 5, Laluan keretapi 2, Laluan bas T155

  • Adakah laluan bas terus dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) dan Kuala Selangor ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 54 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) ke Kuala Selangor?

    Laluan Bas P701 bermula dari stesen LRT Asia Jaya (Pj438) yang berdekatan Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) di Petaling ke stesen Asia Jaya. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi sehingga stesen Asia Jaya berdekatan Kuala Selangor di Gombak

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) ke Kuala Selangor dengan bas, MRT & LRT dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) di Petaling dan Kuala Selangor di Gombak dengan bas, MRT & LRT dan keretapi adalah lebih kurang 1 jam 54 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) untuk ke Kuala Selangor?

    Naik bas P701 dari berhenti LRT Asia Jaya (Pj438) berdakatan Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) di Petaling.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Seksyen 7 Padang Jawa (Sa932) ke Kuala Selangor?

    Turun dari bas di berhenti Asia Jaya, dimana paling dekat dengan Kuala Selangor di Gombak.