Macam mana untuk pergi ke Kuala Selangor dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) dengan bas dan keretapi?
Dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) ke Kuala Selangor dengan bas dan keretapi
Untuk ke Kuala Selangor di Gombak dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666), anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas 772 dari Taman Subang Baru stesen ke KL Sentral stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi 2, dan Mengambil bas T102 dari MRT Sungai Buloh stesen ke Masjid Kg Merbau Sempak stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 2 jam 31 min. Tambang perjalanan adalah RM6.40 Jadual bas dan keretapi dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Kuala Selangor pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke bas stesenTaman Subang Baru30 m • 1 min
- 2Menunggu untuk bas772Pasar Seni (Platform D1 - D6)
- 3Menaiki bas ke stesenKL Sentral69 min
- 4Berjalan kaki ke keretapi stesenKL Sentral20 m • 1 min
- 5Menunggu untuk keretapi22326 - Tanjung Malim
- 6Menaiki keretapi ke stesenSungai Buloh30 min
- 7Berjalan kaki ke bas stesenMRT Sungai Buloh80 m • 2 min
- 8Menunggu untuk basT102MRT Sungai Buloh - Aman Putri
- 9Menaiki bas ke stesenMasjid Kg Merbau Sempak28 min
- 10Berjalan keKuala Selangor160 m • 2 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) ke Kuala Selangor
Jadual Bas Dan Keretapi dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) ke Kuala Selangor
Laluan-laluan yang berkaitan
- Citibank (Sj146) ke Kuala Selangor
- Hotel Concorde (Kl80) ke Kuala Selangor
- Life Centre (Kl81) ke Kuala Selangor
- Monorail Raja Chulan (Kl22) ke Kuala Selangor
- Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke Kuala Selangor
- Grand Hyatt Hotel (Kl88) ke Kuala Selangor
- The Park Bukit Jalil ke Kuala Selangor
- Waltz Residence ke Kuala Selangor
- Oug Parklane, Blok E ke Kuala Selangor
- Pusat Genius Kurnia ke Kuala Selangor
- Terminal Bersepadu Gombak ke Kuala Selangor
- Masjid Negara (Kl1065) ke Kuala Selangor
- Dataran Merdeka ke Kuala Selangor
- KTM Kuala Lumpur (Kl1093) ke Kuala Selangor
- The Weld (Kl19) ke Kuala Selangor
- M Vertica Residences (Opp) (Kl1702) ke Kuala Selangor
- M Vertica Residences (Kl355) ke Kuala Selangor
- Jabatan Kesihatan & Alam Sekitar DBKL (Kl362) ke Kuala Selangor
- LRT Maluri (Kl361) ke Kuala Selangor
- Terminal Maluri (Kl869) ke Kuala Selangor
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke Kuala Selangor dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666)
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 151 minit, dan Laluan bas 772, Laluan keretapi 2, Laluan bas T102
Adakah laluan bas terus dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) dan Kuala Selangor ?
Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 2 jam 31 min.
Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) ke Kuala Selangor?
Laluan Bas 772 bermula dari stesen Taman Subang Baru yang berdekatan Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) di Petaling ke stesen KL Sentral. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen KL Sentral berdekatan Kuala Selangor di Gombak
Berapa lama untuk perjalanan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) ke Kuala Selangor dengan bas dan keretapi?
Anggaran masa untuk perjalanan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) di Petaling dan Kuala Selangor di Gombak dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 2 jam 31 min.
Dimana saya patut naik bas berdakatan Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) untuk ke Kuala Selangor?
Naik bas 772 dari berhenti Taman Subang Baru berdakatan Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) di Petaling.
Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) ke Kuala Selangor?
Turun dari bas di berhenti KL Sentral, dimana paling dekat dengan Kuala Selangor di Gombak.
How much is the total bas dan keretapi fare from Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) to Kuala Selangor?
Tambang perjalanan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Melayu Subang (Sa666) ke Kuala Selangor adalah RM6.40
Laluan Popular
- Tampin ke Alor Gajah
- Sentul ke Bandar Baru Bangi
- Seremban ke Sunway Lagoon
- Sogo KL (Kl1940) ke Universiti Putra Malaysia (UPM)
- Seremban ke UiTM Dengkil
- Bukit Bintang ke Puchong
- Kuala Lumpur ke Bandar Bukit Tinggi
- Seremban ke Puchong
- Pusat Bandar Puchong ke Sunway medical centre
- Putrajaya Sentral ke UiTM Shah Alam
- Seremban ke Petaling Jaya
- Bukit Nanas ke Klia2 Terminal
- Nilai ke UiTM Puncak Alam
- Tun Razak Exchange (Trx) ke Subang Jaya Medical Centre
- Kota Damansara ke UiTM Shah Alam
- Subang Jaya ke Hospital Shah Alam
- Bangi ke Klang
- KTM Batu Tiga ke Universiti Teknologi Mara (UiTM) Puncak Alam
- Rembau ke Kuala Pilah
- KL Sentral ke UiTM Shah Alam