Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Kuala Selangor dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) dengan MRT & LRT dan bas?

Dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor dengan MRT & LRT dan bas

Untuk ke Kuala Selangor di Gombak dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960), anda perlu mengambil 2 laluan bas dan 2 laluan MRT & LRT: Mengambil bas GOKL-11-(GREY) dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) stesen ke LRT Maluri (Kl361) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 9, seterunya Mrt & LRT 12, dan Mengambil bas T102 dari MRT Sungai Buloh stesen ke Masjid Kg Merbau Sempak stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 53 min. Tambang perjalanan adalah RM5.20 Jadual MRT & LRT dan bas dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT dan bas yang dikemas kini ke Kuala Selangor pada aplikasi Moovit.

113minRM5.20
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - GOKL-11-(GREY)GOKL-11-(GREY)
MRT & LRT - 9
MRT & LRT - 12
Bas - T102T102
Berjalan ke Kuala Selangor
Bertolak dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960)

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960)
  • 2
    Bas - GOKL-11-(GREY)GOKL-11-(GREY)
    Menunggu untuk bas
    GOKL-11-(GREY)
    LRT / MRT Maluri ↺ Bandar Tun Razak
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    LRT Maluri (Kl361)
    15 min
  • 4
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Maluri
    90 m • 2 min
  • 5
    MRT & LRT - 9
    Menunggu untuk MRT & LRT
    9
    Kwasa Damansara
  • 6
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Tun Razak Exchange (Trx)
    4 min
  • 7
    MRT & LRT - 12
    Menunggu untuk MRT & LRT
    12
    Kwasa Damansara
  • 8
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Sungai Buloh
    40 min
  • 9
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    MRT Sungai Buloh
    80 m • 2 min
  • 10
    Bas - T102T102
    Menunggu untuk bas
    T102
    MRT Sungai Buloh - Aman Putri
  • 11
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Masjid Kg Merbau Sempak
    28 min
  • 12
    Berjalan ke Kuala Selangor
    Berjalan ke
    Kuala Selangor
    160 m • 2 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor

Jarak antara Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960), Gombak dan Kuala Selangor, Gombak adalah dianggarkan dalam 40.85 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 113 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor dengan menggunakan MRT & LRT dan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Gombak - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Mrt & LRT Dan Bas dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor

Untuk menyemak jadual MRT & LRT dan bas dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960)) dan destinasi (Kuala Selangor anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan MRT & LRT dan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap MRT & LRT dan bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual MRT & LRT dan bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Kuala Selangor dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960)

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 113 minit, dan Laluan bas GOKL-11-(GREY), Laluan MRT & LRT 9, Laluan MRT & LRT 12, Laluan bas T102

  • Adakah laluan bas terus dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) dan Kuala Selangor ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan 2 laluan MRT & LRT. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 53 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor?

    Laluan Bas GOKL-11-(GREY) bermula dari stesen Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) yang berdekatan Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) di Kuala Lumpur ke stesen LRT Maluri (Kl361). Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan 2 laluan MRT & LRT sehingga stesen LRT Maluri (Kl361) berdekatan Kuala Selangor di Gombak

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor dengan bas dan MRT & LRT?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) di Kuala Lumpur dan Kuala Selangor di Gombak dengan bas dan MRT & LRT adalah lebih kurang 1 jam 53 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) untuk ke Kuala Selangor?

    Naik bas GOKL-11-(GREY) dari berhenti Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) berdakatan Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) di Kuala Lumpur.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor?

    Turun dari bas di berhenti LRT Maluri (Kl361), dimana paling dekat dengan Kuala Selangor di Gombak.

  • How much is the total bas dan MRT & LRT fare from Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) to Kuala Selangor?

    Tambang perjalanan dari Masjid Saidina Othman Ibnu Affan (Kl1960) ke Kuala Selangor adalah RM5.20