Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke MAHSA University dari Monorail Chow Kit (Kl68) dengan bas?

Dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University dengan bas

Untuk ke MAHSA University di Kuala Lumpur dari Monorail Chow Kit (Kl68), anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas GOKL-03-(RED) dari Monorail Chow Kit (Kl68) stesen ke 1 Sentral stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas 750, dan Mengambil bas PJ01 dari Petaling Jaya State (Utara) (Pj433) stesen ke Mahsa University (Pj247) stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 41 min. Tambang perjalanan adalah RM3.80 Jadual bas dari Monorail Chow Kit (Kl68) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke MAHSA University pada aplikasi Moovit.

41minRM3.80
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - GOKL-03-(RED)GOKL-03-(RED)
Bas - 750750
Bas - PJ01PJ01
Berjalan ke MAHSA University
Bertolak dari Monorail Chow Kit (Kl68)

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Monorail Chow Kit (Kl68)
    10 m • 1 min
  • 2
    Bas - GOKL-03-(RED)GOKL-03-(RED)
    Menunggu untuk bas
    GOKL-03-(RED)
    Titiwangsa ↺ KL Sentral
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    1 Sentral
    15 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Suasana Sentral Loft
    200 m • 3 min
  • 5
    Bas - 750750
    Menunggu untuk bas
    750
    Hub Seksyen 2
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Petaling Jaya State (Utara) (Pj433)
    10 min
  • 7
    Bas - PJ01PJ01
    Menunggu untuk bas
    PJ01
    LRT Taman Jaya
  • 8
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Mahsa University (Pj247)
    8 min
  • 9
    Berjalan ke MAHSA University
    Berjalan ke
    MAHSA University
    Jalan Elmu
    160 m • 3 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University

Jarak antara Monorail Chow Kit (Kl68), Kuala Lumpur dan MAHSA University, Kuala Lumpur adalah dianggarkan dalam 17.39 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 41 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Lumpur - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University

Untuk menyemak jadual bas dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Monorail Chow Kit (Kl68)) dan destinasi (MAHSA University anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke MAHSA University dari Monorail Chow Kit (Kl68)

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 41 minit, dan Laluan bas GOKL-03-(RED), Laluan bas 750, Laluan bas PJ01

  • Adakah laluan bas terus dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University di Kuala Lumpur?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 41 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University di Kuala Lumpur

    Laluan Bas GOKL-03-(RED) bermula dari stesen Monorail Chow Kit (Kl68) yang berdekatan Monorail Chow Kit (Kl68) ke stesen 1 Sentral. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen 1 Sentral yang berdekatan MAHSA University di Kuala Lumpur

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University di Kuala Lumpur dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Monorail Chow Kit (Kl68) dan MAHSA University di Kuala Lumpur dengan bas adalah lebih kurang 41 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Monorail Chow Kit (Kl68) untuk ke MAHSA University di Kuala Lumpur?

    Naik bas GOKL-03-(RED) dari berhenti Monorail Chow Kit (Kl68) berdakatan Monorail Chow Kit (Kl68) di Kuala Lumpur.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University di Kuala Lumpur?

    Turun dari bas di berhenti 1 Sentral, dimana paling dekat dengan MAHSA University di Kuala Lumpur.

  • Bilakah MRT & LRT pertama dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University di Kuala Lumpur?

    Mrt & LRT pertama dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University di Kuala Lumpur adalah LRT Kelana Jaya Line. Ia bertolak dari stesen Dang Wangi pada 13.42.

  • Bilakah keretapi pertama dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University di Kuala Lumpur?

    Keretapi pertama dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University di Kuala Lumpur adalah KTM Port Klang Line. Ia bertolak dari stesen Putra pada 14.30.

  • How much is the bas fare from Monorail Chow Kit (Kl68) to MAHSA University?

    Tambang perjalanan dari Monorail Chow Kit (Kl68) ke MAHSA University adalah RM3.80