Macam mana untuk pergi ke MSU College dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) dengan MRT & LRT dan bas?
Dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) ke MSU College dengan MRT & LRT dan bas
Untuk ke MSU College di Shah Alam dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170), anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT: Mengambil bas 730 dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) stesen ke LRT Taman Selatan Pintu A (Bd110) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 11, dan Mengambil bas SA05 dari LRT Stadium Shah Alam stesen ke Metia Residences stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 49 min. Jadual MRT & LRT dan bas dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT dan bas yang dikemas kini ke MSU College pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Bermula dari stesen basSekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170)
- 2Menunggu untuk bas730Klang
- 3Menaiki bas ke stesenLRT Taman Selatan Pintu A (Bd110)37 min
- 4Berjalan kaki ke MRT & LRT stesenTaman Selatan70 m • 1 min
- 5Menunggu untuk MRT & LRT11Bandar Utama
- 6Menaiki MRT & LRT ke stesenStadium Shah Alam30 min
- 7Berjalan kaki ke bas stesenLRT Stadium Shah Alam20 m • 1 min
- 8Menunggu untuk basSA05Giant Seksyen 13
- 9Menaiki bas ke stesenMetia Residences8 min
- 10Berjalan keMSU College620 m • 8 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) ke MSU College
Jadual Mrt & LRT Dan Bas dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) ke MSU College
Laluan-laluan yang berkaitan
- Citibank (Sj146) ke MSU College
- Hotel Concorde (Kl80) ke MSU College
- Life Centre (Kl81) ke MSU College
- Monorail Raja Chulan (Kl22) ke MSU College
- Wisma Rohas Perkasa (Kl87) ke MSU College
- Grand Hyatt Hotel (Kl88) ke MSU College
- The Park Bukit Jalil ke MSU College
- Waltz Residence ke MSU College
- Oug Parklane, Blok E ke MSU College
- Pusat Genius Kurnia ke MSU College
- Terminal Bersepadu Gombak ke MSU College
- Dataran Merdeka ke MSU College
- The Weld (Kl19) ke MSU College
- M Vertica Residences (Opp) (Kl1702) ke MSU College
- M Vertica Residences (Kl355) ke MSU College
- Jabatan Kesihatan & Alam Sekitar DBKL (Kl362) ke MSU College
- LRT Maluri (Kl361) ke MSU College
- Terminal Maluri (Kl869) ke MSU College
- Sunway Velocity Medical Centre (Opp) (Kl363) ke MSU College
- Tiong Nam (Kl42) ke MSU College
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke MSU College dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170)
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 109 minit, dan Laluan bas 730, Laluan MRT & LRT 11, Laluan bas SA05
Adakah laluan bas terus dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) dan MSU College ?
Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 49 min.
Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) ke MSU College?
Laluan Bas 730 bermula dari stesen LRT Taman Selatan Pintu A (Bd110) yang berdekatan Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) di Kuala Langat ke stesen Taman Selatan. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan MRT & LRT sehingga stesen Taman Selatan berdekatan MSU College di Shah Alam
Berapa lama untuk perjalanan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) ke MSU College dengan bas dan MRT & LRT?
Anggaran masa untuk perjalanan dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) di Kuala Langat dan MSU College di Shah Alam dengan bas dan MRT & LRT adalah lebih kurang 1 jam 49 min.
Dimana saya patut naik bas berdakatan Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) untuk ke MSU College?
Naik bas 730 dari berhenti LRT Taman Selatan Pintu A (Bd110) berdakatan Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) di Kuala Langat.
Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Sekolah Menengah Kebangsaan Telok Panglima Garang (Lg170) ke MSU College?
Turun dari bas di berhenti Taman Selatan, dimana paling dekat dengan MSU College di Shah Alam.
Laluan Popular
- Cheras ke Universiti Teknologi Mara (UiTM) Puncak Alam
- Merdeka ke Stadium Nasional Bukit Jalil
- Tun Razak Exchange (Trx) ke KLIA 2-Departure-Door 4
- Damansara Damai ke Bukit Jalil Gym 3
- Titiwangsa ke Seremban
- Bukit Bintang ke Klang
- Salak Selatan ke Hukm
- Ampang ke Universiti Malaya (UM)
- MRT Stadium Kajang, Pintu A (Kj822) ke Bukit Jalil Gym 3
- Putra Heights ke KOLEJ MATRIKULASI SELANGOR (KMS)
- Tanjung Malim ke Genting Sempah - Genting Highlands Highway
- Damansara Damai ke Kuala Lumpur
- Batu 11 Cheras ke Puchong
- LRT Ampang Park (Kl2306) ke Puchong
- Kuala Lumpur ke Seri Kembangan
- LRT Ampang Park (Kl2306) ke Prince Court Medical Centre
- Mid Valley ke Universiti Putra Malaysia (Upm)
- LRT Ampang Park (Kl2306) ke Subang Airport
- Seremban ke Semenyih
- Klang ke Petaling Jaya