Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Politeknik Ibrahim Sultan dari Renaissance dengan bas?

Dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan dengan bas

Menaiki bas terus dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu: Mengambil bas J22 dari Renaissance stesen ke Opp Politeknik Pasir Gudang stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 52 min.

52min
Bas - J22J22
Berjalan ke Politeknik Ibrahim Sultan
Bertolak dari Renaissance

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Renaissance
  • 2
    Bas - J22J22
    Menunggu untuk bas
    J22
    Taman Scientex Pasir Gudang
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Opp Politeknik Pasir Gudang
    35 min
  • 4
    Berjalan ke Politeknik Ibrahim Sultan
    Berjalan ke
    Politeknik Ibrahim Sultan
    KM10 Jalan Kong Kong
    1.29 km • 17 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Johor Bahru.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan

Jarak antara Renaissance, Johor Baharu dan Politeknik Ibrahim Sultan, Johor Baharu adalah dianggarkan dalam 25.06 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 52 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Johor Baharu - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Politeknik Ibrahim Sultan dari Renaissance

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 52 minit, dan Laluan bas J22

  • Adakah laluan bas terus dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu?

    Ya, perjalanan dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu mempunyai laluan bas terus dan anggaran masa perjalanan adalah 52 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu

    Laluan Bas J22 bermula dari stesen Taman Scientex Pasir Gudang berdekatan Renaissance ke stesen Opp Politeknik Pasir Gudang yang berdekatan dengan Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Renaissance dan Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu dengan bas adalah lebih kurang 52 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Renaissance untuk ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu?

    Naik bas J22 dari berhenti Taman Scientex Pasir Gudang berdakatan Renaissance di Johor Baharu.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu?

    Turun dari bas di berhenti Opp Politeknik Pasir Gudang, dimana paling dekat dengan Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu.

  • Bilakah bas terakhir dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu?

    Bas terakhir dari Renaissance ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu adalah laluan JB Sentral ⇌ Taman Scientex Pasir Gudang. Ia bertolak dari berhenti Renaissance pada 14.57.