Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Politeknik Ibrahim Sultan dari Ppr Desa Mutiara dengan bas?

Dari Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan dengan bas

Untuk ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu dari Ppr Desa Mutiara, Mengambil bas J11 dari Simpang Jalan Firma 3/1 stesen ke Taman Sentosa stesen. Lepas itu Mengambil bas J22 dari Opp Wisma Daiman stesen ke Opp Politeknik Pasir Gudang stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 52 min. Jadual bas dari Ppr Desa Mutiara mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Politeknik Ibrahim Sultan pada aplikasi Moovit.

112min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - J11J11
Bas - J22J22
Berjalan ke Politeknik Ibrahim Sultan
Bertolak dari Simpang Jalan Firma 3/1

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Simpang Jalan Firma 3/1
    1.05 km • 14 min
  • 2
    Bas - J11J11
    Menunggu untuk bas
    J11
    JB Sentral
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Taman Sentosa
    23 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Opp Wisma Daiman
    370 m • 5 min
  • 5
    Bas - J22J22
    Menunggu untuk bas
    J22
    Taman Scientex Pasir Gudang
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Opp Politeknik Pasir Gudang
    47 min
  • 7
    Berjalan ke Politeknik Ibrahim Sultan
    Berjalan ke
    Politeknik Ibrahim Sultan
    KM10 Jalan Kong Kong
    1.29 km • 17 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Johor Bahru.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan

Jarak antara Ppr Desa Mutiara, Johor Baharu dan Politeknik Ibrahim Sultan, Johor Baharu adalah dianggarkan dalam 41.91 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 112 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Johor Baharu - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan

Untuk menyemak jadual bas dari Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Ppr Desa Mutiara) dan destinasi (Politeknik Ibrahim Sultan anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Politeknik Ibrahim Sultan dari Ppr Desa Mutiara

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 112 minit, dan Laluan bas J11, Laluan bas J22

  • Adakah laluan bas terus dari Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 52 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu

    Laluan Bas J11 bermula dari stesen Simpang Jalan Firma 3/1 yang berdekatan Ppr Desa Mutiara ke stesen JB Sentral. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen JB Sentral yang berdekatan Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Ppr Desa Mutiara dan Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 52 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Ppr Desa Mutiara untuk ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu?

    Naik bas J11 dari berhenti Simpang Jalan Firma 3/1 berdakatan Ppr Desa Mutiara di Johor Baharu.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Ppr Desa Mutiara ke Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu?

    Turun dari bas di berhenti JB Sentral, dimana paling dekat dengan Politeknik Ibrahim Sultan di Johor Baharu.