Macam mana untuk pergi ke Raffles University Iskandar dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) dengan bas?
Dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar dengan bas
Menaiki bas terus dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu: Mengambil bas J34 dari Sutera Mall Main Entrance stesen ke Opp Wisma Peladang stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 48 min. Jadual bas dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Raffles University Iskandar pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke bas stesenSutera Mall Main Entrance580 m • 8 min
- 2Menunggu untuk basJ34JB Sentral
- 3Menaiki bas ke stesenOpp Wisma Peladang35 min
- 4Berjalan keRaffles University IskandarMenara Kotaraya, Level 9, Unit No. 09-01470 m • 6 min
Laluan alternatif dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar dengan bas menggunakan J32
Menaiki bas terus dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu: Mengambil bas J32 dari Terminal Tun Aminah stesen ke Pejabat Pos Besar stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 53 min. Jadual bas dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Raffles University Iskandar pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke bas stesenTerminal Tun Aminah1.03 km • 14 min
- 2Menunggu untuk basJ32JB Sentral
- 3Menaiki bas ke stesenPejabat Pos Besar32 min
- 4Berjalan keRaffles University IskandarMenara Kotaraya, Level 9, Unit No. 09-01610 m • 8 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar
Jadual Bas dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar
Laluan-laluan yang berkaitan
- Klinik Kesihatan Mahmoodiah ke Raffles University Iskandar
- Taman Nong Chik ke Raffles University Iskandar
- Sekolah Kebangsaan Nong Chik ke Raffles University Iskandar
- Lotus's Tebrau ke Raffles University Iskandar
- Hospital Sultan Ismail (Pintu Utama) ke Raffles University Iskandar
- Klinik Kesihatan Sultan Ismail ke Raffles University Iskandar
- Jb Sentral Bus Ter (47711) ke Raffles University Iskandar
- Opp Hospital Columbia ke Raffles University Iskandar
- Restoran Aliff ke Raffles University Iskandar
- Opp Petron Kg Melayu Majidee ke Raffles University Iskandar
- Pasar Borong Pandan ke Raffles University Iskandar
- Petron Pandan ke Raffles University Iskandar
- Opp Automotive Corporation (M) Sdn. Bhd ke Raffles University Iskandar
- Shell Bakawali ke Raffles University Iskandar
- The Store Pandan ke Raffles University Iskandar
- Opp Shell Kiosk Pandan ke Raffles University Iskandar
- Opp Petron Pandan ke Raffles University Iskandar
- Opp Caltex Taman Melodies ke Raffles University Iskandar
- Plaza Pelangi ke Raffles University Iskandar
- Ibu Pejabat Polis Kontijen Johor ke Raffles University Iskandar
Laluan alternatif dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar dengan bas menggunakan J32
Menaiki bas terus dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu: Mengambil bas J32 dari Terminal Tun Aminah stesen ke Pejabat Pos Besar stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 53 min. Jadual bas dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Raffles University Iskandar pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke bas stesenTerminal Tun Aminah1.03 km • 14 min
- 2Menunggu untuk basJ32JB Sentral
- 3Menaiki bas ke stesenPejabat Pos Besar32 min
- 4Berjalan keRaffles University IskandarMenara Kotaraya, Level 9, Unit No. 09-01610 m • 8 min
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke Raffles University Iskandar dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050)
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 48 minit, dan Laluan bas J34
Manakah laluan alternatif untuk ke Raffles University Iskandar dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050)?
Laluan alternatif mengambil lebih kurang 53 minit, dan Laluan bas J32
Adakah laluan bas terus dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu?
Ya, perjalanan dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu mempunyai laluan bas terus dan anggaran masa perjalanan adalah 48 min.
Laluan bas manakah yang meliputi Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu
Laluan Bas J34 bermula dari stesen Sutera Mall Main Entrance berdekatan Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke stesen JB Sentral yang berdekatan dengan Raffles University Iskandar di Johor Baharu
Berapa lama untuk perjalanan dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu dengan bas
Anggaran masa perjalanan dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) dan Raffles University Iskandar di Johor Baharu dengan bas adalah lebih kurang 48 min.
Dimana saya patut naik bas berdekatan Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) untuk ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu?
Naik bas J34 dari berhenti Sutera Mall Main Entrance berdakatan Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) di Johor Baharu.
Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu?
Turun dari bas di berhenti JB Sentral, dimana paling dekat dengan Raffles University Iskandar di Johor Baharu.
Bilakah bas terakhir dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu?
Bas terakhir dari Jalan Sutera Chengal 01 (0008050) ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu adalah laluan JB Sentral ⇌ Sutera Mall. Ia bertolak dari berhenti Sutera Mall Main Entrance pada 06.20.
Laluan Popular
- Opp SK Kangkar Pulai 2 ke Pusat Latihan UTM
- Opp SK Pengkalan Rinting ke Skudai
- Sek Agama Taman Pelangi ke UTM Skudai Johor
- Opp Terminal Tuta ke UTM Skudai Johor
- U2 & U3, Kolej Perdana, Utm ke Skudai
- Opp Terminal Tuta ke Kota tinggi
- Sek Keb Tanjung Adang ke Pusat Latihan UTM
- Enter Utm (Pintu Gerbang) (0008001) ke Kampus Bandar UTHM
- Aft Jalan Kempas Lama ke Kota tinggi
- S42 & S43, Kolej Tunku Canselor, Utm ke Iskandar Puteri
- Taman Sri Pulai Perdana 2 ke Kampus Bandar UTHM
- Opp SK Pengkalan Rinting ke UTM Skudai Johor
- Perling Apartment ke Bilik TS165,Kolej Taming Sari,UiTM Segamat, Johor
- Hutan Bandar MBIP ke UTM Skudai Johor
- Xc, Kolej Dato' Onn Jaafar (Kdoj), Utm ke Kota tinggi
- S01, Centre For Student Innovation ke fesko utm
- Bef Jln Sembilang ke Bilikku Syurgaku KDOJ UTM
- 7 Eleven Sri Orkid ke UTM Skudai Johor
- D05, Akademi Bahasa Utm ke Pintu Belakang UTM (KDOJ)
- Opp Pangsapuri Meranti ke Kampus Bandar UTHM