Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Raffles University Iskandar dari Tmn Daya dengan bas?

Dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar dengan bas

Menaiki bas terus dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu: Mengambil bas J11 dari Opp Tm Auto Tyre stesen ke Pejabat Pos Besar stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 1 min.

61min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - J11J11
Berjalan ke Raffles University Iskandar
Bertolak dari Opp Tm Auto Tyre

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Opp Tm Auto Tyre
    550 m • 7 min
  • 2
    Bas - J11J11
    Menunggu untuk bas
    J11
    JB Sentral
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pejabat Pos Besar
    45 min
  • 4
    Berjalan ke Raffles University Iskandar
    Berjalan ke
    Raffles University Iskandar
    Menara Kotaraya, Level 9, Unit No. 09-01
    610 m • 8 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Johor Bahru.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar

Jarak antara Tmn Daya, Johor Baharu dan Raffles University Iskandar, Johor Baharu adalah dianggarkan dalam 22.44 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 61 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Johor Baharu - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Stesen-stesen pengangkutan awam berdekatan Tmn Daya

Tmn Daya terletak di Tmn Daya, Johor Baharu dan hentian pengangkutan awam paling dekat adalah Tmn Daya

Stesen Bas adalah berdekatan dengan Tmn Daya

  • Tmn Daya
  • Sekolah Agama Taman Daya
  • 99 Speedmart Jalan Nibong

Stesen-stesen pengangkutan awam berdekatan Raffles University Iskandar, Johor Baharu

Raffles University Iskandar terletak di Menara Kotaraya, Level 9, Unit No. 09-01, Johor Baharu dan hentian pengangkutan awam paling dekat adalah Opp Wisma Peladang

Stesen Keretapi adalah berdekatan dengan Raffles University Iskandar

  • Jb Sentral

Stesen Bas adalah berdekatan dengan Raffles University Iskandar

  • Opp Wisma Peladang
  • Galleria (0008095)
  • Wisma Peladang

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Raffles University Iskandar dari Tmn Daya

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 61 minit, dan Laluan bas J11

  • Adakah laluan bas terus dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu?

    Ya, perjalanan dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu mempunyai laluan bas terus dan anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 1 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Tmn Daya ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu

    Laluan Bas J11 bermula dari stesen Opp Tm Auto Tyre berdekatan Tmn Daya ke stesen JB Sentral yang berdekatan dengan Raffles University Iskandar di Johor Baharu

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Tmn Daya dan Raffles University Iskandar di Johor Baharu dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 1 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Tmn Daya untuk ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu?

    Naik bas J11 dari berhenti Opp Tm Auto Tyre berdakatan Tmn Daya di Johor Baharu.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu?

    Turun dari bas di berhenti JB Sentral, dimana paling dekat dengan Raffles University Iskandar di Johor Baharu.

  • Bilakah bas pertama dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu?

    Bas pertama dari Tmn Daya ke Raffles University Iskandar di Johor Baharu adalah JB Sentral ⇌ AEON Dato' Onn. Ia bertolak dari berhenti Opp Tm Auto Tyre pada 16.32.