Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Sunway University dari D7 Sentul dengan bas?

Dari D7 Sentul ke Sunway University dengan bas

Untuk ke Sunway University di Subang Jaya dari D7 Sentul, anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas 180 dari D6 Sentul stesen ke Pasar Seni (Platform A6 - A8) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas 750, dan Mengambil bas 770 dari Pj8 Tower (Pj750) stesen ke Kompleks 3c stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 15 min. Tambang perjalanan adalah RM5.40 Jadual bas dari D7 Sentul mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Sunway University pada aplikasi Moovit.

75minRM5.40
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 180180
Bas - 750750
Bas - 770770
Berjalan ke Sunway University
Bertolak dari D6 Sentul

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    D6 Sentul
    170 m • 3 min
  • 2
    Bas - 180180
    Menunggu untuk bas
    180
    Pasar Seni (Platform A6 - A8)
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pasar Seni (Platform A6 - A8)
    23 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Hab Pasar Seni, Platform B
    70 m • 1 min
  • 5
    Bas - 750750
    Menunggu untuk bas
    750
    Hub Seksyen 2
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pj8 Tower (Pj750)
    16 min
  • 7
    Bas - 770770
    Menunggu untuk bas
    770
    Taman Perindustrian Usj1
  • 8
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Kompleks 3c
    13 min
  • 9
    Berjalan ke Sunway University
    Berjalan ke
    Sunway University
    Jalan PJS 11/9
    920 m • 12 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari D7 Sentul ke Sunway University

Jarak antara D7 Sentul, Subang Jaya dan Sunway University, Subang Jaya adalah dianggarkan dalam 23.09 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 75 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari D7 Sentul ke Sunway University dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Subang Jaya - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari D7 Sentul ke Sunway University

Untuk menyemak jadual bas dari D7 Sentul ke Sunway University menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (D7 Sentul) dan destinasi (Sunway University anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Sunway University dari D7 Sentul

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 75 minit, dan Laluan bas 180, Laluan bas 750, Laluan bas 770

  • Adakah laluan bas terus dari D7 Sentul dan Sunway University ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 15 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari D7 Sentul ke Sunway University?

    Laluan Bas 180 bermula dari stesen D6 Sentul yang berdekatan D7 Sentul di Kuala Lumpur ke stesen Pasar Seni (Platform A6 - A8). Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Pasar Seni (Platform A6 - A8) berdekatan Sunway University di Subang Jaya

  • Berapa lama untuk perjalanan dari D7 Sentul ke Sunway University dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari D7 Sentul di Kuala Lumpur dan Sunway University di Subang Jaya dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 15 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan D7 Sentul untuk ke Sunway University?

    Naik bas 180 dari berhenti D6 Sentul berdakatan D7 Sentul di Kuala Lumpur.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari D7 Sentul ke Sunway University?

    Turun dari bas di berhenti Pasar Seni (Platform A6 - A8), dimana paling dekat dengan Sunway University di Subang Jaya.

  • How much is the bas fare from D7 Sentul to Sunway University?

    Tambang perjalanan dari D7 Sentul ke Sunway University adalah RM5.40