Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Teronoh dari Hospital Raja Permaisuri Bainun dengan bas?

Dari Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh dengan bas

Untuk ke Teronoh di Kinta dari Hospital Raja Permaisuri Bainun, Mengambil bas A100 dari Hospital Raja Permaisuri Bainun stesen ke Medan Kidd Bus Station stesen. Lepas itu Mengambil bas 46 dari Medan Kidd Bus Station stesen ke Tronoh Motor stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 8 min. Jadual bas dari Hospital Raja Permaisuri Bainun mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Teronoh pada aplikasi Moovit.

68min
Bas - A100A100
Bas - 4646
Berjalan ke Teronoh
Bertolak dari Hospital Raja Permaisuri Bainun

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Hospital Raja Permaisuri Bainun
  • 2
    Bas - A100A100
    Menunggu untuk bas
    A100
    Bandaraya Ipoh Feeder
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Medan Kidd Bus Station
    9 min
  • 4
    Bas - 4646
    Menunggu untuk bas
    46
    Seri Manjung
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Tronoh Motor
    49 min
  • 6
    Berjalan ke Teronoh
    Berjalan ke
    Teronoh
    520 m • 7 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Bandaraya Ipoh.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh

Jarak antara Hospital Raja Permaisuri Bainun, Kinta dan Teronoh, Kinta adalah dianggarkan dalam 27.9 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 68 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kinta - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh

Untuk menyemak jadual bas dari Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Hospital Raja Permaisuri Bainun) dan destinasi (Teronoh anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Teronoh dari Hospital Raja Permaisuri Bainun

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 68 minit, dan Laluan bas A100, Laluan bas 46

  • Adakah laluan bas terus dari Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh di Kinta?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 8 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh di Kinta

    Laluan Bas A100 bermula dari stesen Medan Kidd Bus Station yang berdekatan Hospital Raja Permaisuri Bainun ke stesen Tronoh Motor. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Tronoh Motor yang berdekatan Teronoh di Kinta

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh di Kinta dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Hospital Raja Permaisuri Bainun dan Teronoh di Kinta dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 8 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Hospital Raja Permaisuri Bainun untuk ke Teronoh di Kinta?

    Naik bas A100 dari berhenti Medan Kidd Bus Station berdakatan Hospital Raja Permaisuri Bainun di Kinta.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Hospital Raja Permaisuri Bainun ke Teronoh di Kinta?

    Turun dari bas di berhenti Tronoh Motor, dimana paling dekat dengan Teronoh di Kinta.