Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke UITM PUNCAK ALAM dari Queensville (Kl316) dengan bas dan keretapi?

Dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM dengan bas dan keretapi

Untuk ke UITM PUNCAK ALAM di Kuala Selangor dari Queensville (Kl316), Mengambil keretapi 1 dari Salak Selatan stesen ke Bangi stesen. Lepas itu Mengambil bas KJ02 dari KTM Bangi stesen ke Masjid Bandar Seri Putra (Opp) stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 54 min. Tambang perjalanan adalah RM5.00 Jadual bas dan keretapi dari Queensville (Kl316) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke UITM PUNCAK ALAM pada aplikasi Moovit.

114minRM5.00
Berjalan kaki ke keretapi stesen
Keretapi - 1
Bas - KJ02KJ02
Berjalan ke UITM PUNCAK ALAM
Bertolak dari Salak Selatan

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Salak Selatan
    1.41 km • 19 min
  • 2
    Keretapi - 1
    Menunggu untuk keretapi
    1
    2249 - Pulau Sebang
  • 3
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Bangi
    41 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    KTM Bangi
    110 m • 2 min
  • 5
    Bas - KJ02KJ02
    Menunggu untuk bas
    KJ02
    Komersial Bukit Mahkota
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Masjid Bandar Seri Putra (Opp)
    14 min
  • 7
    Berjalan ke UITM PUNCAK ALAM
    Berjalan ke
    UITM PUNCAK ALAM
    Puncak Alam
    1.73 km • 22 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM

Jarak antara Queensville (Kl316), Kuala Selangor dan UITM PUNCAK ALAM, Kuala Selangor adalah dianggarkan dalam 38.12 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 114 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Selangor - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Queensville (Kl316)) dan destinasi (UITM PUNCAK ALAM anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke UITM PUNCAK ALAM dari Queensville (Kl316)

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 114 minit, dan Laluan keretapi 1, Laluan bas KJ02

  • Adakah laluan keretapi terus dari Queensville (Kl316) dan UITM PUNCAK ALAM ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil Satu laluan keretapi dan Satu laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 54 min.

  • Laluan keretapi manakah yang meliputi perjalanan dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM?

    Laluan Keretapi 1 bermula dari stesen Salak Selatan yang berdekatan Queensville (Kl316) di Kuala Lumpur ke stesen 2249 - Pulau Sebang. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen 2249 - Pulau Sebang berdekatan UITM PUNCAK ALAM di Kuala Selangor

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM dengan keretapi dan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Queensville (Kl316) di Kuala Lumpur dan UITM PUNCAK ALAM di Kuala Selangor dengan keretapi dan bas adalah lebih kurang 1 jam 54 min.

  • Dimana saya patut naik keretapi berdakatan Queensville (Kl316) untuk ke UITM PUNCAK ALAM?

    Naik keretapi 1 dari stesen Salak Selatan berdakatan Queensville (Kl316) di Kuala Lumpur.

  • Dimana saya patut turun dari keretapi apabila dalam perjalana dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM?

    Turun dari keretapi di berhenti 2249 - Pulau Sebang, dimana paling dekat dengan UITM PUNCAK ALAM di Kuala Selangor.

  • How much is the keretapi fare from Queensville (Kl316) to UITM PUNCAK ALAM?

    Tambang perjalanan dari Queensville (Kl316) ke UITM PUNCAK ALAM adalah RM5.00