Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke UKM, Bangi dari Kwasa Sentral dengan bas?

Dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi dengan bas

Menaiki bas terus dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi di Petaling Jaya: Mengambil bas T803 dari MRT Kwasa Sentral Pintu A stesen ke Taman Desa Subang (Opp) stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 24 min. Tambang perjalanan adalah RM1.00 Jadual bas dari Kwasa Sentral mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke UKM, Bangi pada aplikasi Moovit.

24minRM1.00
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - T803T803
Berjalan ke UKM, Bangi
Bertolak dari MRT Kwasa Sentral Pintu A

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    MRT Kwasa Sentral Pintu A
    100 m • 2 min
  • 2
    Bas - T803T803
    Menunggu untuk bas
    T803
    MRT Kwasa Sentral - Subang Suria
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Taman Desa Subang (Opp)
    17 min
  • 4
    Berjalan ke UKM, Bangi
    Berjalan ke
    UKM, Bangi
    440 m • 6 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi

Jarak antara Kwasa Sentral, Petaling Jaya dan UKM, Bangi, Petaling Jaya adalah dianggarkan dalam 8.9 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 24 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Petaling Jaya - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi

Untuk menyemak jadual bas dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Kwasa Sentral) dan destinasi (UKM, Bangi anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke UKM, Bangi dari Kwasa Sentral

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 24 minit, dan Laluan bas T803

  • Adakah laluan bas terus dari Kwasa Sentral dan UKM, Bangi ?

    Ya, perjalanan dari Kwasa Sentral di Petaling ke UKM, Bangi di Petaling Jaya mempunyai laluan bas terus dan anggaran masa perjalanan adalah 24 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi?

    Laluan Bas T803 bermula dari stesen MRT Kwasa Sentral Pintu A berdekatan Kwasa Sentral di Petaling ke stesen Taman Desa Subang (Opp) berdekatan dengan UKM, Bangi di Petaling Jaya

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Kwasa Sentral di Petaling dan UKM, Bangi di Petaling Jaya dengan bas adalah lebih kurang 24 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Kwasa Sentral untuk ke UKM, Bangi?

    Naik bas T803 dari berhenti MRT Kwasa Sentral Pintu A berdakatan Kwasa Sentral di Petaling.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi?

    Turun dari bas di berhenti Taman Desa Subang (Opp), dimana paling dekat dengan UKM, Bangi di Petaling Jaya.

  • Bilakah bas pertama dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi?

    Bas pertama dari Kwasa Sentral di Petaling ke UKM, Bangi di Petaling Jaya adalah MRT Kwasa Sentral - Subang Suria. Ia bertolak dari berhenti MRT Kwasa Sentral Pintu A pada 12.10.

  • How much is the bas fare from Kwasa Sentral to UKM, Bangi?

    Tambang perjalanan dari Kwasa Sentral ke UKM, Bangi adalah RM1.00