Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke UPNM dari Pangsapuri De Palma dengan MRT & LRT, Monorel dan bas?

Dari Pangsapuri De Palma ke UPNM dengan MRT & LRT, Monorel dan bas

Untuk ke UPNM di Kuala Lumpur dari Pangsapuri De Palma, anda perlu mengambil 3 laluan bas, Satu laluan Monorel dan Satu laluan MRT & LRT: Mengambil bas BK02 dari Pangsapuri De Palma stesen ke Setia City Mall (Sa820) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas 753, seterunya Bas 750, seterunya Monorel 8, dan Mengambil MRT & LRT 4 dari Hang Tuah stesen ke Sungai Besi stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 2 jam 45 min. Tambang perjalanan adalah RM8.70 Jadual MRT & LRT, Monorel dan bas dari Pangsapuri De Palma mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT, Monorel dan bas yang dikemas kini ke UPNM pada aplikasi Moovit.

165minRM8.70
Bas - BK02BK02
Bas - 753753
Bas - 750750
Monorel - 8
MRT & LRT - 4
Berjalan ke UPNM
Bertolak dari Pangsapuri De Palma

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Pangsapuri De Palma
  • 2
    Bas - BK02BK02
    Menunggu untuk bas
    BK02
    Pangsapuri De Bayu - Setia City Mall via SMK Setia Alam
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Setia City Mall (Sa820)
    18 min
  • 4
    Bas - 753753
    Menunggu untuk bas
    753
    Hentian Bandar Seksyen 14
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Hentian Bandar Seksyen 14
    23 min
  • 6
    Bas - 750750
    Menunggu untuk bas
    750
    Pasar Seni (Platform B1 - B2)
  • 7
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    KL Sentral
    50 min
  • 8
    Berjalan kaki ke Monorel stesen
    Berjalan kaki ke Monorel stesen
    KL Sentral
    10 m • 1 min
  • 9
    Monorel - 8
    Menunggu untuk Monorel
    8
    Titiwangsa
  • 10
    Menaiki Monorel ke stesen
    Menaiki Monorel ke stesen
    Hang Tuah
    8 min
  • 11
    MRT & LRT - 4
    Menunggu untuk MRT & LRT
    4
    Putra Heights
  • 12
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Sungai Besi
    19 min
  • 13
    Berjalan ke UPNM
    Berjalan ke
    UPNM
    kem sungai besi
    1.14 km • 15 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Pangsapuri De Palma ke UPNM

Jarak antara Pangsapuri De Palma, Kuala Lumpur dan UPNM, Kuala Lumpur adalah dianggarkan dalam 63.78 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 165 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Pangsapuri De Palma ke UPNM dengan menggunakan MRT & LRT, Monorel dan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kuala Lumpur - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Mrt & LRT, Monorel Dan Bas dari Pangsapuri De Palma ke UPNM

Untuk menyemak jadual MRT & LRT, Monorel dan bas dari Pangsapuri De Palma ke UPNM menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Pangsapuri De Palma) dan destinasi (UPNM anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan MRT & LRT, Monorel dan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap MRT & LRT, Monorel dan bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual MRT & LRT, Monorel dan bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke UPNM dari Pangsapuri De Palma

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 165 minit, dan Laluan bas BK02, Laluan bas 753, Laluan bas 750, Laluan Monorel 8, Laluan MRT & LRT 4

  • Adakah laluan bas terus dari Pangsapuri De Palma dan UPNM ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas, Satu laluan Monorel dan Satu laluan MRT & LRT. Anggaran masa perjalanan adalah 2 jam 45 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Pangsapuri De Palma ke UPNM?

    Laluan Bas BK02 bermula dari stesen Setia City Mall (Sa820) yang berdekatan Pangsapuri De Palma di Petaling ke stesen Hentian Bandar Seksyen 14. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas, Satu laluan Monorel dan Satu laluan MRT & LRT sehingga stesen Hentian Bandar Seksyen 14 berdekatan UPNM di Kuala Lumpur

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Pangsapuri De Palma ke UPNM dengan bas, Monorel dan MRT & LRT?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Pangsapuri De Palma di Petaling dan UPNM di Kuala Lumpur dengan bas, Monorel dan MRT & LRT adalah lebih kurang 2 jam 45 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Pangsapuri De Palma untuk ke UPNM?

    Naik bas BK02 dari berhenti Setia City Mall (Sa820) berdakatan Pangsapuri De Palma di Petaling.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Pangsapuri De Palma ke UPNM?

    Turun dari bas di stesen Hentian Bandar Seksyen 14, dimana paling dekat dengan UPNM di Kuala Lumpur.

  • How much is the total bas, Monorel dan MRT & LRT fare from Pangsapuri De Palma to UPNM?

    Tambang perjalanan dari Pangsapuri De Palma ke UPNM adalah RM8.70