Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke UiTM Dengkil dari Wisma Cosway (Kl83) dengan bas?

Dari Wisma Cosway (Kl83) ke UiTM Dengkil dengan bas

Untuk ke UiTM Dengkil di Sepang dari Wisma Cosway (Kl83), anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas 420 dari Wisma Boustead (Kl9) stesen ke Muzium Telekom stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas T523, dan Mengambil bas P104 dari Galeria Pjh (Pj376) stesen ke Apartment 5r4 stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 54 min. Jadual bas dari Wisma Cosway (Kl83) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke UiTM Dengkil pada aplikasi Moovit.

114min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 420420
Bas - T523T523
Bas - P104P104
Berjalan ke UiTM Dengkil
Bertolak dari Wisma Boustead (Kl9)

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Wisma Boustead (Kl9)
    280 m • 4 min
  • 2
    Bas - 420420
    Menunggu untuk bas
    420
    Menara Maybank Via Bukit Bintang
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Muzium Telekom
    3 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Hab Lebuh Pudu (Lp) (Kl1565)
    300 m • 4 min
  • 5
    Bas - T523T523
    Menunggu untuk bas
    T523
    MRT Putrajaya Sentral
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Galeria Pjh (Pj376)
    40 min
  • 7
    Bas - P104P104
    Menunggu untuk bas
    P104
    Ppj7 Kementerian Pelancongan
  • 8
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Apartment 5r4
    3 min
  • 9
    Berjalan ke UiTM Dengkil
    Berjalan ke
    UiTM Dengkil
    1, Taman Jaya 21, Jalan Kenaga 14
    3.39 km • 43 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Wisma Cosway (Kl83) ke UiTM Dengkil

Jarak antara Wisma Cosway (Kl83), Sepang dan UiTM Dengkil, Sepang adalah dianggarkan dalam 49.99 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 114 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Wisma Cosway (Kl83) ke UiTM Dengkil dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Sepang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Wisma Cosway (Kl83) ke UiTM Dengkil

Untuk menyemak jadual bas dari Wisma Cosway (Kl83) ke UiTM Dengkil menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Wisma Cosway (Kl83)) dan destinasi (UiTM Dengkil anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke UiTM Dengkil dari Wisma Cosway (Kl83)

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 114 minit, dan Laluan bas 420, Laluan bas T523, Laluan bas P104

  • Adakah laluan bas terus dari Wisma Cosway (Kl83) dan UiTM Dengkil ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 54 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Wisma Cosway (Kl83) ke UiTM Dengkil?

    Laluan Bas 420 bermula dari stesen Wisma Boustead (Kl9) yang berdekatan Wisma Cosway (Kl83) di Kuala Lumpur ke stesen Muzium Telekom. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Muzium Telekom berdekatan UiTM Dengkil di Sepang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Wisma Cosway (Kl83) ke UiTM Dengkil dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Wisma Cosway (Kl83) di Kuala Lumpur dan UiTM Dengkil di Sepang dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 54 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Wisma Cosway (Kl83) untuk ke UiTM Dengkil?

    Naik bas 420 dari berhenti Wisma Boustead (Kl9) berdakatan Wisma Cosway (Kl83) di Kuala Lumpur.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Wisma Cosway (Kl83) ke UiTM Dengkil?

    Turun dari bas di berhenti Muzium Telekom, dimana paling dekat dengan UiTM Dengkil di Sepang.