Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke UiTM Seri Iskandar Perak dari Pejabat Suk Negeri Perak dengan bas?

Dari Pejabat Suk Negeri Perak ke UiTM Seri Iskandar Perak dengan bas

Untuk ke UiTM Seri Iskandar Perak di Perak Tengah dari Pejabat Suk Negeri Perak, Mengambil bas A100 dari Pejabat Suk Negeri Perak stesen ke Medan Kidd Bus Station stesen. Lepas itu Mengambil bas 46 dari Medan Kidd Bus Station stesen ke Ops. Pejabat Daerah Perak Tengah stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 46 min.

106min
Bas - A100A100
Bas - 4646
Berjalan ke UiTM Seri Iskandar Perak
Bertolak dari Pejabat Suk Negeri Perak

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Pejabat Suk Negeri Perak
  • 2
    Bas - A100A100
    Menunggu untuk bas
    A100
    Bandaraya Ipoh Feeder
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Medan Kidd Bus Station
    21 min
  • 4
    Bas - 4646
    Menunggu untuk bas
    46
    Seri Manjung
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Ops. Pejabat Daerah Perak Tengah
    64 min
  • 6
    Berjalan ke UiTM Seri Iskandar Perak
    Berjalan ke
    UiTM Seri Iskandar Perak
    1.31 km • 17 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Bandaraya Ipoh.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Pejabat Suk Negeri Perak ke UiTM Seri Iskandar Perak

Jarak antara Pejabat Suk Negeri Perak, Perak Tengah dan UiTM Seri Iskandar Perak, Perak Tengah adalah dianggarkan dalam 43.19 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 106 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Pejabat Suk Negeri Perak ke UiTM Seri Iskandar Perak dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Perak Tengah - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke UiTM Seri Iskandar Perak dari Pejabat Suk Negeri Perak

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 106 minit, dan Laluan bas A100, Laluan bas 46

  • Adakah laluan bas terus dari Pejabat Suk Negeri Perak dan UiTM Seri Iskandar Perak ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 46 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Pejabat Suk Negeri Perak ke UiTM Seri Iskandar Perak?

    Laluan Bas A100 bermula dari stesen Bandaraya Ipoh Feeder yang berdekatan Pejabat Suk Negeri Perak di Kinta ke stesen Medan Kidd Bus Station. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Medan Kidd Bus Station berdekatan UiTM Seri Iskandar Perak di Perak Tengah

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Pejabat Suk Negeri Perak ke UiTM Seri Iskandar Perak dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Pejabat Suk Negeri Perak di Kinta dan UiTM Seri Iskandar Perak di Perak Tengah dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 46 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Pejabat Suk Negeri Perak untuk ke UiTM Seri Iskandar Perak?

    Naik bas A100 dari berhenti Bandaraya Ipoh Feeder berdakatan Pejabat Suk Negeri Perak di Kinta.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Pejabat Suk Negeri Perak ke UiTM Seri Iskandar Perak?

    Turun dari bas di berhenti Medan Kidd Bus Station, dimana paling dekat dengan UiTM Seri Iskandar Perak di Perak Tengah.