Macam mana untuk pergi ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya dari Chan Sow Lin dengan MRT & LRT dan bas?
Dari Chan Sow Lin ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya dengan MRT & LRT dan bas
Untuk ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya di Sepang dari Chan Sow Lin, Mengambil MRT & LRT 12 dari Chan Sow Lin stesen ke Putrajaya Sentral stesen. Lepas itu Mengambil bas T509 dari MRT Putrajaya Sentral stesen ke Perumahan Danau Mutiara (Ppj232) stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 21 min. Tambang perjalanan adalah RM4.50 Jadual MRT & LRT dan bas dari Chan Sow Lin mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT dan bas yang dikemas kini ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Bermula dari stesen MRT & LRTChan Sow Lin
- 2Menunggu untuk MRT & LRT12Putrajaya Sentral
- 3Menaiki MRT & LRT ke stesenPutrajaya Sentral34 min
- 4Berjalan kaki ke bas stesenMRT Putrajaya Sentral130 m • 2 min
- 5Menunggu untuk basT509MRT Putrajaya Sentral - Presint 16/Alamanda
- 6Menaiki bas ke stesenPerumahan Danau Mutiara (Ppj232)29 min
- 7Berjalan keUniversity Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),CyberjayaCyberjaya490 m • 7 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Chan Sow Lin ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
Jadual Mrt & LRT Dan Bas dari Chan Sow Lin ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
Laluan-laluan yang berkaitan
- Putra Heights ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
- Subang Jaya ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
- Kerinchi ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
- MRT Stadium Kajang, Pintu A (Kj822) ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
- Putrajaya Sentral ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
- Nilai ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
- LRT Wangsa Maju (Kl2097) ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
- Sun U-Monash ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya
- Chan Sow Lin ke Gombak
- Chan Sow Lin ke Klang
- Chan Sow Lin ke Puchong
- Chan Sow Lin ke Seremban
- Chan Sow Lin ke International Islamic University Malaysia (IIUM)
- Chan Sow Lin ke Arena UPSI
- Chan Sow Lin ke Klinik Neurology HKL
- Chan Sow Lin ke Klinik Otorinolaringologi @ Hospital Sg Buloh
- Chan Sow Lin ke Rheumatology Clinic, HKL
- Chan Sow Lin ke Klinik Kesihatan Ibu & Anak Ampang
- Chan Sow Lin ke Universiti Malaya (UM)
- Chan Sow Lin ke UniKL MICET Postgraduate Room
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya dari Chan Sow Lin
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 81 minit, dan Laluan MRT & LRT 12, Laluan bas T509
Adakah laluan MRT & LRT terus dari Chan Sow Lin dan University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya ?
Tidak, anda hanya perlu mengambil Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 21 min.
Laluan MRT & LRT manakah yang meliputi perjalanan dari Chan Sow Lin ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya?
Laluan Mrt & LRT 12 bermula dari stesen Putrajaya Sentral yang berdekatan Chan Sow Lin di Kuala Lumpur ke stesen MRT Putrajaya Sentral. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen MRT Putrajaya Sentral berdekatan University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya di Sepang
Berapa lama untuk perjalanan dari Chan Sow Lin ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya dengan MRT & LRT dan bas?
Anggaran masa untuk perjalanan dari Chan Sow Lin di Kuala Lumpur dan University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya di Sepang dengan MRT & LRT dan bas adalah lebih kurang 1 jam 21 min.
Dimana saya patut naik MRT & LRT berdakatan Chan Sow Lin untuk ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya?
Naik MRT & LRT 12 dari stesen Putrajaya Sentral berdakatan Chan Sow Lin di Kuala Lumpur.
Dimana saya patut turun dari MRT & LRT apabila dalam perjalana dari Chan Sow Lin ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya?
Turun dari MRT & LRT di berhenti MRT Putrajaya Sentral, dimana paling dekat dengan University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya di Sepang.
How much is the MRT & LRT fare from Chan Sow Lin to University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya?
Tambang perjalanan dari Chan Sow Lin ke University Malaysia Of Computer Science & Engineering (UniMY),Cyberjaya adalah RM4.50
Laluan Popular
- Salak Selatan ke Stadium Titiwangsa
- Puchong Prima ke Gombak
- KL Sentral ke UITM Puncak Perdana
- Tun Razak Exchange (Trx) ke HOSPITAL PUTRAJAYA
- Sungai Buloh ke Hospital Kuala Lumpur
- KL Sentral ke Gombak
- Subang Jaya ke Sepang
- U.P.M. ke Universiti Teknologi Mara (UiTM) Puncak Alam
- Kelana Jaya ke KLIA 2-Departure-Door 4
- KLCC ke Taylor's University Lakeside Campus
- Damansara Damai ke HOSPITAL PUTRAJAYA
- LRT Ampang Park (Kl2306) ke Puchong
- PWTC ke Bandar Baru Bangi
- KLIA T1 ke Universiti Teknologi Mara (UiTM) Puncak Alam
- Cheras ke Kepong
- Maluri ke Gombak
- IOI Puchong Jaya ke Shah Alam
- Wangsa Maju ke Berjaya Times Square Hotel
- Kepong Sentral ke Ampang
- Seri Kembangan ke Kelana Jaya LRT Station Park And Ride