Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke 1541 Jalan Dua Belas di Pulau Pinang menggunakan Bas?

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan 1541 Jalan Dua Belas?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan 1541 Jalan Dua Belas: 107, 709.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Pulau Pinang ke 1541 Jalan Dua Belas

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke 1541 Jalan Dua Belas di Pulau Pinang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke 1541 Jalan Dua Belas dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke 1541 Jalan Dua Belas.

Anda boleh pergi ke 1541 Jalan Dua Belas dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 107, 709

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke 1541 Jalan Dua Belas dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke 1541 Jalan Dua Belas, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Pulau Pinang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

1541 Jalan Dua Belas, Pulau Pinang
Pergi ke 1541 Jalan Dua Belas adalah lebuh senang dengan app!