Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Kampong Permatang Kelumpang di Kedah menggunakan Bas?

Panduan halatuju ke Kampong Permatang Kelumpang, Kedah, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Kampong Permatang Kelumpang

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Kampong Permatang Kelumpang?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Kampong Permatang Kelumpang: 603.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Kedah ke Kampong Permatang Kelumpang

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Kampong Permatang Kelumpang di Kedah, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Kampong Permatang Kelumpang dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Kampong Permatang Kelumpang.

Anda boleh pergi ke Kampong Permatang Kelumpang dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Kampong Permatang Kelumpang dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Kampong Permatang Kelumpang, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Kedah, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Kampong Permatang Kelumpang, Kedah
Pergi ke Kampong Permatang Kelumpang adalah lebuh senang dengan app!