Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Munda di Penang menggunakan Bas atau Feri?

Panduan halatuju ke Munda, Penang, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Munda

Macam mana untuk pergi Munda dengan Bas?

Klik pada laluan Bas untuk lihat panduan langkah demi langkah dengan peta, masa ketibaan nyata dan jadual waktu terkini

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Munda?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Munda: 603, FREE.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Penang ke Munda

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Munda di Penang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Munda dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Munda.

Anda boleh pergi ke Munda dengan menggunakan Bas atau Feri. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603, FREE

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Munda dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Munda, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Penang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Munda
Pergi ke Munda adalah lebuh senang dengan app!