Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Tadika PASTI di Pulau Pinang menggunakan Bas?

Panduan halatuju ke Tadika PASTI, Pulau Pinang, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Tadika PASTI

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Tadika PASTI?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Tadika PASTI: 603.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Pulau Pinang ke Tadika PASTI

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Tadika PASTI di Pulau Pinang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Tadika PASTI dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Tadika PASTI.

Anda boleh pergi ke Tadika PASTI dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Tadika PASTI dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Tadika PASTI, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Pulau Pinang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Tadika PASTI, Pulau Pinang
Pergi ke Tadika PASTI adalah lebuh senang dengan app!